#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu ortamda hizli bir herif lazim defanstta. Bugün iyiydi.

Bir Semih'in gelmesi savunmamızı biraz toparlamış gibi gösterdi. Kritik hamleleri de baya oldu.

Yasina gore fazla sogukkanli oynuyor ihtiyacimiz olanda bu zaten. Uzun yillar formayi terletir, bulent korkmaz olmasa da etkisini birakir.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tas gibi oynadi,bundan sonra savunmadaki xlerden biri semihtir lig bitene kadar

ched-semih olur,balt-semih olur ama semih bi sekilde olur

tas gibi oynadi,bundan sonra savunmadaki xlerden biri semihtir lig bitene kadar

ched-semih olur,balt-semih olur ama semih bi sekilde olur
Gene tek maca bakarak yorumluyosunuz :)
Haftaya sovmeyelim sonra :)

Gene tek maca bakarak yorumluyosunuz :)
Haftaya sovmeyelim sonra :)

hata da yapsa kabulümdür,diger 2 liye göre daha güven veriyor bana

özellikle ched son 2 mactir geriden cikarken inanılmaz hatalar yapiyor,antep rezil bi takim degerlendiremedi,bugün sikinti yasadik netekim

bugün son anlarda inanılmaz bi atak kesti ama her an bizi yakabilir düsüncesi veriyor

balta-semih olabilir

Beğendim.
Semih öne sızıp kademe yapıyor top kapıyor ...Chedjou daha geride duruyor ...uyumlu oynadılar.

Semih-Chedjou ikili yeni stoper tandemiz olmalı lig maraton için.

hata da yapsa kabulümdür,diger 2 liye göre daha güven veriyor bana

özellikle ched son 2 mactir geriden cikarken inanılmaz hatalar yapiyor,antep rezil bi takim degerlendiremedi,bugün sikinti yasadik netekim

bugün son anlarda inanılmaz bi atak kesti ama her an bizi yakabilir düsüncesi veriyor

balta-semih olabilir
Ched de iyiydi ozellikle ilk yari ts macinda, ched semih ikilisi iyi olacak bence.

Adam arkaya atılan her topu kaçırıyor ben anlayamadım siz kimi beğendiniz bu kadar çok. Yenilen golde topa yine müdahale edemiyor top sekiyor adamın önüne düşüyor gol oluyor ve nedense bu adamın bir bakın ilk 11 de çıktığı her maç ilk 15 dakika içinde takım %95 gol yiyor biraz garip ben başka semihimi seyrediyorum acaba?

Takımdaki en iyi stoper.

Söylediği gibi kendisi yabancı sınırı serbest kaldığında bile as takıma yazılabilecek tek yerli kadromuz içerisinden.

Lig içerisinden olan diğer isim ise açık ve net tabi ki Ozan Tufan.

semih-kaya-nin-sevgilisi-yasemen-saylar-kimdir-5595214.Jpeg

Eski basketbolcumuz Yasemen Saylar'la aşk yaşadığı söyleniyor.Geçenki AGÜ maçını beraber izlemişler.

Zaten bir Emre bir Semih kalmıştı manitası olmayan.Hayırlı olsun

Tam iyileşmişken bir şey çıkmaz umarım müdahaeleri yerinde bazen ağır kalıyor ama sezgisiyle en önde stoperimiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt