#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tekmeye kafa uzatiyor. Iyi mac cikardi sakatliktan iyi donus yapti.

Uzun zamandir oynamamasina ragmen bana iyi gozuktu, insallah performansi artarak devam eder..

sen manyakmisin? okadar alcaga ucan kafa atmak nedir birader ? Hayatinami küstün sen? Cok iyi mac cikardin , defansi iyi tuttun. Chedle beraber oynicaksin yeniden tandemimiz beraber olacak yenidende , sakin ol agam.

chedjouyu yanına koyarsanız yine gereksiz laflar edersiniz semihe, baltayla iyi

Hakan ile gerçekten iyi ikili oldular ancak haftaya Telles cezalı o yüzden ;

Yanına Chedjou sol beke Hakan geçecek gibi duruyor , Tarık keşke güven verse de stoper ikilimizi bozmasak diyeceğim ama nerede...

Toparlanmaya başlamış, bugün fena değildi. Yine kafaya darbe aldı adam, yürekten oynadığına şüphe yok.

Semih bu takımın şu şartlarda 1. stoperidir.

Normal bir Galatasaray'da da 2 stoperden 2.yazılacak olan olması gerekendir.

Yanına ondan iyi birisini bulursak çok daha iyi olacağız.

Semih > Balta > Chedjou > Koray

şeklinde şu an takımımız.

Oynadigi son iki macta gol yemedik... Tesaduf mu?

Haftaya sol bekte tarik oynamalidir. Pozisyon anlayisi olcan'dan daha iyi + telles'e benzeyen bir oyun tarzi var. Olcan oynarsa orada o kanat yine otobana doner bence.

Alternatif okarak balta da dusunulebilir ama ben olsam hakan-semih ikilisini bozmam.

Kotu topcu olsanda yakisikli adamsin basketbolcu ablalar erkek gibi oluyor zevk yani bu da

Sonucta herkesin hayatina kimse karisamaz..

Semih hem Sivas hem bu maçta gösterdi ki, kendisine şu anda yüzde yüz ihtiyaç var. Manisa maçında ki kötü görüntüsünü atmış üzerinden. Kalan maçlarda da bu formunu devam ettirir umarım.

Chedjou Semih´den iyi bir oyuncu, ancak aralarindaki fark bana göre baya bir kücük. Aurelian Chedjou fransada sayili stoperler arasinda bir oyuncu oldugunu, ve 30 yaslarinda olmasini da hatirlatalim. Bu Semih´in yasina göre cok iyi oldugunu göstermektedir. Umarim üzerine koyarak devam eder.

Sanırım sakat oldugu dönemde biraz güçlenmiş çalışarak.Omuz omuza mücadelelerde genelde yere yıgılan semih artık yıkılmıyor.Bu maçta hatasız oynadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt