#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün iyiydi. Sevmesek de iyiye iyi demeyi biliriz.

Semih Kaya ligin ve Galatasarayimizin en iyi Defans oyuncusudur.

Yil 2007 Semih sakatlanir, ameliyat sonrasi...

Hemsire:"Cıkıp iyileşince Fenerbahçeli olacaksın."

Semih:"Cikartmayin o zaman."

bir mac iyi oynamakla göklere cıkarmayın su adamları. semih'in bizi yaktıgı sürüyle mac var.

semih canlı bir bomba bence. bugün iyi yarın ???

Bir maçla göklere çıkarmadım renkdaş. Ben daha hiçbir futbolcuyu 1,5 senedir burda bir maç iyi oynadı diye göklere çıkarmadım. Ayrıca Semihin bana göre iyi çıkardığı maç sayısı kötü oynadıklarından 2 kat fazla.

Bir maçla göklere çıkarmadım renkdaş. Ben daha hiçbir futbolcuyu 1,5 senedir burda bir maç iyi oynadı diye göklere çıkarmadım. Ayrıca Semihin bana göre iyi çıkardığı maç sayısı kötü oynadıklarından 2 kat fazla.

Ujfalusi zamanında fazlaydı evet, Ujfalusi'den sonra defans hattı olarak dağıldık.

Semih'e kastım yok, Chedjou'da vasat. Sabri-Telles'te.. Aralarında biraz iyi olan Balta..

İyidi valla, yiğidi öldür hakkını yeme.

Chedjou Semih´den iyi bir oyuncu, ancak aralarindaki fark bana göre baya bir kücük. Aurelian Chedjou fransada sayili stoperler arasinda bir oyuncu oldugunu, ve 30 yaslarinda olmasini da hatirlatalim. Bu Semih´in yasina göre cok iyi oldugunu göstermektedir. Umarim üzerine koyarak devam eder.

Chedjou'nun Fransa'daki halinden eser yok.

Semih çok daha iyi stoper.

Yanında da Hakan oynamalı kalan maçlarda.

Yoksa burada küfür eden umarım sakatlanır diyen "insanlar" yine meydana çıkar.

bir mac iyi oynamakla göklere cıkarmayın su adamları. semih'in bizi yaktıgı sürüyle mac var.

semih canlı bir bomba bence. bugün iyi yarın ???
Katılıyorum. Bir maç ile bir oyuncuyu göklere çıkarmayı ya da yerin dibine sokmayı o kadar çok seviyor ki Türk taraftarı.

Ben de senin gibi sakatlanmadan önceki hatalarını unutmadım daha. Yani genç 23 yaşında aslında ama 3 senedir zerre geliştirmediği yönleri var bence.

Bakalım hayırlısı sezon sonuna kadar böyle oynar inşallah.

Chedjou'nun Fransa'daki halinden eser yok.

Semih çok daha iyi stoper.

Yanında da Hakan oynamalı kalan maçlarda.

Yoksa burada küfür eden umarım sakatlanır diyen "insanlar" yine meydana çıkar.

Ched'in fransadaki maclarını ne kadar biliyoruz ?? Adam net olarak 1.stoper değil. Demekki fransa'dada degildi.

Hani liderlik sonradan degisime ugrayan bir özellik degil. Mesela Ujfa cıktıgı ilk mactan itibaren lider stoper kimligini göstermisti.

Hem Ched hem Semih 2.stoper. Yanlarında lider bir stoper olursa sırıtmıyorlar, başbaşa kalırsalar saçmalıyorlar.

Ched'in fransadaki maclarını ne kadar biliyoruz ?? Adam net olarak 1.stoper değil. Demekki fransa'dada degildi.

Hani liderlik sonradan degisime ugrayan bir özellik degil. Mesela Ujfa cıktıgı ilk mactan itibaren lider stoper kimligini göstermisti.

Hem Ched hem Semih 2.stoper. Yanlarında lider bir stoper olursa sırıtmıyorlar, başbaşa kalırsalar saçmalıyorlar.

Katılıyorum ; o yüzden Chedjou - Semih ikilisi bu takıma fazla sezon sonu birini gönderip bonservis kazanıp , diğerinin yanına lider bir stoper getirmek lazım.

Benim stoper adayım Adil Rami , Milan'ın durumundan faydalanıp makul bir bonservise kapatabiliriz kendisini bence.

Katılıyorum ; o yüzden Chedjou - Semih ikilisi bu takıma fazla sezon sonu birini gönderip bonservis kazanıp , diğerinin yanına lider bir stoper getirmek lazım.

Benim stoper adayım Adil Rami , Milan'ın durumundan faydalanıp makul bir bonservise kapatabiliriz kendisini bence.

Milan 1.5 milyar euro'ya satıldı hocam, sefalet dönemleri bitti :)

Milan 1.5 milyar euro'ya satıldı hocam, sefalet dönemleri bitti :)

O zaman işimiz daha kolay sezon sonunda yapılanmaya ve büyük bir revizyona gideceklerdir ;

9 tane stoper var kadrolarında ; Bocchetti kiralık , Rami , Paletta , Zapata , Alex , Mexes , Bonera , Albertazzi ve Zaccardo

Hiçbirinin yeri kesin değil gibi bu sezon aldıkları sürelere bakılırsa , direkt olarak maçların birçoğunda görev yapan yok.

Ve 1.5 Milyar Euro gibi bir rakama satıldıysa ; bu stoperlerden gelecek sezon hiçbiri yeni yapılanma içerisinde ki Milan'ı tatmin etmeyecektir.

O zaman işimiz daha kolay sezon sonunda yapılanmaya ve büyük bir revizyona gideceklerdir ;

9 tane stoper var kadrolarında ; Bocchetti kiralık , Rami , Paletta , Zapata , Alex , Mexes , Bonera , Albertazzi ve Zaccardo

Hiçbirinin yeri kesin değil gibi bu sezon aldıkları sürelere bakılırsa , direkt olarak maçların birçoğunda görev yapan yok.

Ve 1.5 Milyar Euro gibi bir rakama satıldıysa ; bu stoperlerden gelecek sezon hiçbiri yeni yapılanma içerisinde ki Milan'ı tatmin etmeyecektir.

C.Zapata-Rami-Abate is yapar, gerisi ihtiyar.

M.Pereira ile Tothnm'lı Kaboul'da merceğe alınmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt