#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada trollük yapan gizli ispanyol Alcorcon taraftarı olarak senin gibi bir Galatasaraylı Semih ve buna Chedjouyuda ekle bu ikisinin stoper olarak nesini beğeniyorsun !

Chedjou'yu beğenmiyorum, Semih'e de hayran kaldığım söylenemez. Ama ELDEKİ ŞARTLARDA en iyisi Semih. Eldeki imkanlarda Semih'ten iyisi yok. Sadece bunu anlayın.

Senin dediğinde tabii ki bir etken ama stoperlerin adam takibi ve pozisyon alışlarnda çok ciddi sıkıntılar var ve bir oturmadı gitti bu uyumsuzluk 1-2 iyi hareket yapar 3. de golü yedirtirler diyorsunda her maçın başında gelen pozisyonlarıda orta sahaya atmayalım hemen hırsızın hiç mi kabahati yok.

Zaten tüm sorunlari orta sahayi suçlamiyorum, Semih ve Chedjou'nun malligi sayesinde gol yedigimiz anlar fazlasiyla oldu, lakin bu sorunlar sadece bu 2 oyuncular sayesinde olmadigini, daha fazla oyuncularla alakali oldugunu belirtmek istedim.

Bizim diger problemimiz de rotasyon eksikligi.

Bazi oyunculari maç yorgunluga bakmadan oynatirsak o oyuncular yorgunluk yüzünden performanslari düser; ve öylece takima katki yerine zarar olurlar. Bu da hocanin çözmek gerektigi bir sorun. Selçuk (Emre), Melo (Hamit) için alternatifler var, ama Semih ve Ched için sadece Balta var. Melo Dany gibi oluyor defansta oynarsa, saat bomba gibi.

Neden hemen atladın? Üstüne al diyen mi oldu sana?

Ben atlamadım sen trollük yapacaksan hiç yazma neyini beğenmiyorsunuz eldeki şartlarda en iyisi dediğin adam senelik en az 1.5 milyon avro ve maç başına 15 bin avro para alıyor avrupada bu ücretin altında büyük takımları saymıyorum oynayan ne oyuncular.Senelik 1.5 milyon avro alıp eldeki şartlarda en iyisi bu demek ne demek :S

Ben atlamadım sen trollük yapacaksan hiç yazma neyini beğenmiyorsunuz eldeki şartlarda en iyisi dediğin adam senelik en az 1.5 milyon avro ve maç başına 15 bin avro para alıyor avrupada bu ücretin altında büyük takımları saymıyorum oynayan ne oyuncular.Senelik 1.5 milyon avro alıp eldeki şartlarda en iyisi bu demek ne demek :S

Trollük varsa sensin. ELDEKİ ŞARTLARDA diyorum bak, ELDEKİ ŞARTLARDA. Şuanki stoperler arasında başka kimi koyabilirsin Semih'in yerine? 1.5 milyon avro az para değil tamam ama kulüptekilere bakarsan her önüne gelen 1.5 - 2m alıyor. Onlar alsında Semih almasın mı?

Trollük varsa sensin. ELDEKİ ŞARTLARDA diyorum bak, ELDEKİ ŞARTLARDA. Şuanki stoperler arasında başka kimi koyabilirsin Semih'in yerine? 1.5 milyon avro az para değil tamam ama kulüptekilere bakarsan her önüne gelen 1.5 - 2m alıyor. Onlar alsında Semih almasın mı?

Böylesine yetersiz adamla oynayacağına pafdan adam çıkar ne farkediyor yani en azından maliyetten kurtarmış olursun ben sadece semih içinde konuşmuyorum takımın %90 ı zaten kalitesiz ve haketmediği paralar alıyor burak içinde selçuk içinde chedjeou içinde sabri içinde hakan balta içinde tarık içinde aynı şeyleri söylüyorum bunda abes nedir anlamış değilim ona kalırsa hepsi eldeki şartlarda en iyisi hiç birini eleştirmeyelim o zaman böyle bir yaklaşım mı olur?

Böylesine yetersiz adamla oynayacağına pafdan adam çıkar ne farkediyor yani en azından maliyetten kurtarmış olursun ben sadece semih içinde konuşmuyorum takımın %90 ı zaten kalitesiz ve haketmediği paralar alıyor burak içinde selçuk içinde chedjeou içinde sabri içinde hakan balta içinde tarık içinde aynı şeyleri söylüyorum bunda abes nedir anlamış değilim ona kalırsa hepsi eldeki şartlarda en iyisi hiç birini eleştirmeyelim o zaman böyle bir yaklaşım mı olur?

Neyse renkdaş parayı yiyen onlar, biz birbirimize girmeyelim.

Bu kadar ciddi sakatlıklardan sonra saha da olan mucize. Geçmiş olsun kardeşim tekrarını göstermesin allah . umarım oynayıp gelişmeye devam edersin

Kendisi ve Chedjou'dan biri gönderilip yerine üst düzey bir stoper alınmalı , bakalım kim gidecek kim kalacak.

Musleranın iki kez üst üste çıkardığı pozisyonda semih nerede ve ne zaman geliyor olay yerine bir bakın gülün biraz :D

oyun kurma acisindan degerlendirirsek dünyanin en kötü stoperi. beceremiyor bir türlü ama bugün helal olsun dedim, gayet iyidi.

Oyun kurmaya çalışması haricinde iyi. Zaten paslarının sıkıntılı olduğunuda görmüş burdakiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt