#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Semih çok iyi oynuyor ama maçta bir anlık hatası çok pahalıya mal oluyor daha konsantre olması lazım

Bugün çok iyi oynadı gerçektende bunu demek için hatta ilk defa olumlu birşeyler yazmak için buraya girdim ama yine son dakikada bombalığını gösteriyordu neyse gol olmadığı için yinede tebrikler diyorum.

Ulan şampiyonluğu veriyordun az daha,neyin kafasını yaşıyorsun son dakikada bu kadar acemilik olur mu

Bu adam bu tür hataları her zaman yapıyor, Macaristan maçında da yapmıştı. Sezon sonu gönderin Inter'e de başımzı rahat etsin artık.
Oyun genelinde fena değildli ama son dakika o neydi abi?

Sayesinde stancu şike yapmakla suçlanıyor,cidden şu takımda sevmediğim adamlardan biri.İnşallah seneye adam gibi iki stoperimiz olurda şu adamı görmeyiz

Çok iyiydi.

O son pozisyonda Bolat'in malligi yüzünden nerdeyse gol oldu.

beyler pozisyona tekrar baktım

Sinan dengesizi Semih'e bırak diyor

Birak diye bir sey dememis Bolat..Müdafa edicem diye komik duruma düsenlerin elbet bir aciklamasi olur artik..

☆$☆

topu kaleciye bırakan defans oyuncumuz rakibi şaşırtmak için mi ayağını sallayıp topu ıskaladı acaba

Bırak demediğini söyledi mi birisi? Öyleyse hata yapmıştır. 90 dakika muhteşem oynadı.

edit. Sinan, Semih bırak dediğimi zannetmiş diye açıklama yapmış.

90 dakikalık mükemmel oyununu az kalsın çöpe atıyordu.O pozisyonu çıkarırsak süper oynadı.

son pozisyonu saymazsak gayet iyidi ama hepimizi kalpten götürdü bi an icin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt