#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
90 dakika mükemmel oynadı aslanım.

Ama son saniyede tansiyon yükseltti.

hlebden yediği çalım ve son dkdaki brain fart ile ayıb etti

İlk yarı Hlebden yediği amatörce çalımıda ben yedim zaten ,
yine ilk yarıda bir pozisyon vardı orta sahanın biraz gerisinde bir hava topunda arkasındaki Stancu topu aşırttı !

sene başından beri kendisini eleştiriyodum meğer sorun chedjoudaymış.

birbirlerinin topuna çok giriyorlar.

ya da sorun her ikisinde uyumsuz bir çiftler.

Bu adama yediği bir çalım yüzünden sallayanlar her maç saatli bomba gibi dolaşan hemen her maç en az bir tane kritik hata yapan chedjouyu çok beğeniyorlar.Chedjounun oynamadığı 3.maçta da gol yemedik bu arada..

İyiydin de o son dakikada yediğin nane yakışmadı.

Bu adama yediği bir çalım yüzünden sallayanlar her maç saatli bomba gibi dolaşan hemen her maç en az bir tane kritik hata yapan chedjouyu çok beğeniyorlar.Chedjounun oynamadığı 3.maçta da gol yemedik bu arada..

şimdi sende hemen onu chedjeou ya bağlama tamam onunda çok zaafları var ancak konysa ve mersin maçlarının mutlak kurtarıcısı musleradır.

İlk yarı Hlebden yediği amatörce çalımıda ben yedim zaten ,
yine ilk yarıda bir pozisyon vardı orta sahanın biraz gerisinde bir hava topunda arkasındaki Stancu topu aşırttı !
Ya semihin topa vurma gibi bir düsüncesi yok,yaninda rakip olmasina ragmen ayagini geri cekiyor hatta hafiften iska bile diyebiliriz..Ayaginin 20 santim önündeki topu 3 metre uzaktaki kaleciye birakmak neyin kafasi arkadas?Digi den defalarca tekrarini oynattim ,bildigin sacmalik

Ya semihin topa vurma gibi bir düsüncesi yok,yaninda rakip olmasina ragmen ayagini geri cekiyor hatta hafiften iska bile diyebiliriz..Ayaginin 20 santim önündeki topu 3 metre uzaktaki kaleciye birakmak neyin kafasi arkadas?Digi den defalarca tekrarini oynattim ,bildigin saçmalık
Gökhan o son pozisyona zaten değinmedim bile , ve cidden aklıma geldikçe fena yapıyor o pozisyon ....
Bu arada :hat:

Ya semihin topa vurma gibi bir düsüncesi yok,yaninda rakip olmasina ragmen ayagini geri cekiyor hatta hafiften iska bile diyebiliriz..Ayaginin 20 santim önündeki topu 3 metre uzaktaki kaleciye birakmak neyin kafasi arkadas?Digi den defalarca tekrarini oynattim ,bildigin agir mal bu Semih..

futbolcuya mal diyemezsin

had bil

chechu son maçlarinda Dany gibi oynuyor.

birşey demedim renkdaş bende beğenmiyorum zaten ama hemen durumdanda semih hakan ikilisi iyi sorun chedjeouda çıkarımıda yapılamaz.Stoper mevkisinde kullandığımız 4 oyuncunun 4 üde bomba bu maçı saymadan son üç maçtır gol yemiyor olmamızın sebebi defansdaki kurgu yada oyuncu değişikliği değil oyuna harika konsantre olmuş bir musleranın oluşudur.

Son topa kadar yine hatasızdı.Ama oradaki yaptıgı iş değil.Böyle bir hata yapan savunma oyuncusu her zaman takımı yakar.Topu taca vurmak bu kadarmı zor.

Son düzenleme:
O son pozisyonda Sinan'ın bırak dediğini sanmış. Bugün Chedjou olsaydı belki puan bile alamazdık.
Semih şu anda en iyi stoperimiz.

Birak demistir allah bilir kel, iyiydi iyi. Aynen devam aslan parcasi

Haha adam osuruk beyinli yazmis kimse rahatsiz olmuyor ama benim yazdigim MAL kelimesi milletin agrina gitmis..Saka gibi..
Rahatladin mi Cund?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt