- 9 Ocak 2014
- 33.074
- 9.424
- 1.538
90 dakika mükemmel oynadı aslanım.
Ama son saniyede tansiyon yükseltti.
Ama son saniyede tansiyon yükseltti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yediği çalım sonrası topu uzaklaştıran yine kendisiydi hatırladığım kadarıyla.hlebden yediği çalım ve son dkdaki brain fart ile ayıb etti
Bu adama yediği bir çalım yüzünden sallayanlar her maç saatli bomba gibi dolaşan hemen her maç en az bir tane kritik hata yapan chedjouyu çok beğeniyorlar.Chedjounun oynamadığı 3.maçta da gol yemedik bu arada..
Ya semihin topa vurma gibi bir düsüncesi yok,yaninda rakip olmasina ragmen ayagini geri cekiyor hatta hafiften iska bile diyebiliriz..Ayaginin 20 santim önündeki topu 3 metre uzaktaki kaleciye birakmak neyin kafasi arkadas?Digi den defalarca tekrarini oynattim ,bildigin sacmalikİlk yarı Hlebden yediği amatörce çalımıda ben yedim zaten ,
yine ilk yarıda bir pozisyon vardı orta sahanın biraz gerisinde bir hava topunda arkasındaki Stancu topu aşırttı !
şimdi sende hemen onu chedjeou ya bağlama tamam onunda çok zaafları var ancak konysa ve mersin maçlarının mutlak kurtarıcısı musleradır.
Gökhan o son pozisyona zaten değinmedim bile , ve cidden aklıma geldikçe fena yapıyor o pozisyon ....Ya semihin topa vurma gibi bir düsüncesi yok,yaninda rakip olmasina ragmen ayagini geri cekiyor hatta hafiften iska bile diyebiliriz..Ayaginin 20 santim önündeki topu 3 metre uzaktaki kaleciye birakmak neyin kafasi arkadas?Digi den defalarca tekrarini oynattim ,bildigin saçmalık

şimdi sende hemen onu chedjeou ya bağlama tamam onunda çok zaafları var ancak konysa ve mersin maçlarının mutlak kurtarıcısı musleradır.
Ya semihin topa vurma gibi bir düsüncesi yok,yaninda rakip olmasina ragmen ayagini geri cekiyor hatta hafiften iska bile diyebiliriz..Ayaginin 20 santim önündeki topu 3 metre uzaktaki kaleciye birakmak neyin kafasi arkadas?Digi den defalarca tekrarini oynattim ,bildigin agir mal bu Semih..
chechu son maçlarinda Dany gibi oynuyor.