#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son dakika ya yakıyordu nerdeyse bizi.

Adam saatli bomba diyoruz kimse inanmıyor her an her ortamda hata yapma olasılığı var en iyi oynadığı maçta bile yani varın defansın halini düşünün işte.

Gitse artik iyi olur Semihnin, hala bir potansiyeli var, ama bizde gelistiremez onu, yurt disina cikmasi lazim, ve biz daha iyi bir stoper almamiz lazim

Semih evet yüreğiyle oynayan takımı için herşeyi yapabilcek bir oyuncu ama ;

1.Öyle toplara bakmıyacaksın abi kimseye bakmıyacaksın Melo gibi olacaksın dalacaksın atlıyacaksın
2.Kafa toplarında çok kötüsün be Semih.
3.Topu oyuna sokacaksın adam karşıda bomboş atmıyorsun gidiyon yanındaki adama atıyon. Oyna iler işte.

Semih'e bakıyorum hiç üzerine koymuyor artık. Evet takım o döndüğünden beri toparlandı ama bence Avrupa'ya bi gitmeli görmeli.

Semih evet yüreğiyle oynayan takımı için herşeyi yapabilcek bir oyuncu ama ;

1.Öyle toplara bakmıyacaksın abi kimseye bakmıyacaksın Melo gibi olacaksın dalacaksın atlıyacaksın
2.Kafa toplarında çok kötüsün be Semih.
3.Topu oyuna sokacaksın adam karşıda bomboş atmıyorsun gidiyon yanındaki adama atıyon. Oyna iler işte.

Semih'e bakıyorum hiç üzerine koymuyor artık. Evet takım o döndüğünden beri toparlandı ama bence Avrupa'ya bi gitmeli görmeli.
Haklisin hocam :)

Ligin açık ara en kötü stoperi! İnsan her pozisyonda mı yanlış yerde durur arkadaş? Vallahi yeter ya! Tez zamanda kurtuluruz inşallah. Yok Inter istiyormuş, yok Atletico istiyormuş he he adamlar başına bela alsın durduk yere. Bazıları da teklif beğenmiyor yok 10m£ azmış. Lan nerde teklif?:asd22: Gitsin oralara top diye oynarlar bunu be. 50 yaşındaki Hleb topu az sola çekiyor, Semih bey hooop pazara. Böyle birşey yok. Ne ayağı düzgün, ne top sürebilir, ne hava toplarında iyi. Beğenenlere de geçmiş olsun. Göz doktorundan randevu alabilirler hemen.

Stancuya zaafi oldugunu düşünüyorum. 1. Maçtada bomboş attirdi golü Stancuya. Orada topa gücün yettigince vuracaksin Semihcim.

Herkes diyor genç bu adam bizim evladımız diyor ancak aldığı paralar son derece olgun ve bu evlatlık için biraz fazla para alıyor o yüzden aldığı para ne kadar profesyonel ise sahadaki oyunuda o derece profesyonel olmak zorunda sonra bizde kalkıp aldığın paraya laf edersek kusurada bakmayacaksın.

Semih'e kötü stoper diyen net futboldan anlamıyordur.

CFZZQGBWIAE0uQ6.jpg

Bir kaç hatası vardı ama yine de aslan gibi oynadı. Beklediğimden iyi döndü sakatlıktan, nazar değmesin..

Zaman zaman çok eleştirdiğim oldu hatalarından ders almıyor olgunlaşamıyor diye ama yavaş da olsa düzelme var. Sen böyle iyi oyna ben yanılmaya razıyım.

Galatasaray´da ikili mücadele yüzdesi konusunda acik ara en iyi oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt