#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen bende fark ettim :D

Afrikalı olup da iyi stoper bir Song'u hatırlıyorum ben bizim takımda. Fenerbahçe'de de Uche vardı.

Bunları dışında hepsi vasat altı oyuncular.

Seneye CL'de averaj takımı olmak istemiyorsak mutlaka takviye lazım adam gibi KUZEY Avrupalı bir sert stoper.

Afrikalı olup da iyi stoper bir Song'u hatırlıyorum ben bizim takımda. Fenerbahçe'de de Uche vardı.

Bunları dışında hepsi vasat altı oyuncular.

Seneye CL'de averaj takımı olmak istemiyorsak mutlaka takviye lazım adam gibi KUZEY Avrupalı bir sert stoper.

Bir aralar Fulhamde oynayan Hangeland'e çok teklifler geldigini hatirliyorum.

Simdi ne halde oldugunu bilmiyorum, gerçi.

Semihi cok begeniyorum ama bazen baskidan cikarken rahat olmayan arkadaslarina pas atiyor bunu duzeltmesi lazim. Mesela bugun musleranin sektirdigi posizyondan sonra hakana atmasi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Fena degildi, ne kadar pas hatasi yapsa yinede savunmada kendini her zaman veriyor. Ah keske hava toplarinda Atinc gibi olsa tam olacak zaten.

Semih ve Hakan bu takımın ideal stoper ikilisi.

Geç de olsa doğruyu bulduk.

Çok eleştirenlerdenim...Sakatlık dönüşü oynadığı her maçta defalarca ''Maaşallah!'' dedim, böyle devam aslan...Şu takımda başarılı olmasını en çok istediğim futbolcudur, yanına ''Reis'' statüsünde yabancı bir stoper alınması yerinde olur, Chedjou' yu defans dörtlüsünün önünde görmek isterim, böyle giderse Melo' dan pek hayır yok gibi, formda olan oynar...

bu cocuk SUPHELI… top muslera'dan sekiyor besiktasli giriyor top semihin onune dusuyor topu disariya veya ileriye pas olarak degil de arkasi donuk olan meloya veriyor kendi ceza sahasinda olmasina ragmen bu cocuk hand grenade, kafa falan yok zaten konusmasindan ve uyuz uyuz cirlenen o yan toplarindan belli. Gunumuz futbolunda tekmeye kafa veya topun onune atlaman seni stoper yapamaz; malesef. Yabanci kurali kalkiyor bazi mallardan kurtuluruz veya en kotusu performanslarini artiracaklar durumda birakacak onlari.

Son düzenleme:
bu cocuk SUPHELI… top muslera'dan sekiyor besiktasli giriyor top semihin onune dusuyor topu disariya veya ileriye pas olarak degil de arkasi donuk olan meloya veriyor kendi ceza sahasinda olmasina ragmen bu cocuk hand grenade, kafa falan yok zaten konusmasindan ve uyuz uyuz cirlenen o yan toplarindan belli. Gunumuz futbolunda tekmeye kafa veya topun onune atlaman seni stoper yapamaz; malesef. Yokmus inter 5 milyon veriyor. Yabanci kurali kalkiyor bazi mallardan kurtuluruz inshallah...

^zırva allah zırva

zırva üstüne zırva^

zırva da zırva

CUT the zırva pls

character'ul fullblooded on condition'ul chedj'out

w'zolid shiz kaye m8

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt