#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Smith rock
Yillarca avatarini tasiyip ovdum

Helal olsun gocccum benim

Adama söve söve yola getirdik :D Şakabir yana birazda hakan baltanın varlığı onuda olumlu etkiledi sanırım hamza hocada eksik yönlerini iyi analiz etti ve düzeltmesi noktasında çalışmasını istedi bugün geldiğimiz noktada semih ideal bir stoper haline geldi.Ancak avrupa için hala çok yetersiz.

boydan kaybediyor

semih 1.82 atınç 1.96.

boyuna göre türk oyuncusuna göre ideal bence
Boy ile alakalı değil. Doğru zamanlama ve iyi sıçrama daha önemli kafa toplarında.

Cannavaro da canavar gibiydi o küçücük boyuna rağmen mesela. Puyol da 1,78 di. Direkt boy ile ilgisi yok bu işlerin.

Doğru teknik, yeterli güç ve doğru zamanlama ile hemen hemen her kafa topunu alırsın.

Boy ile alakalı değil. Doğru zamanlama ve iyi sıçrama daha önemli kafa toplarında.

Cannavaro da canavar gibiydi o küçücük boyuna rağmen mesela. Puyol da 1,78 di. Direkt boy ile ilgisi yok bu işlerin.

Doğru teknik, yeterli güç ve doğru zamanlama ile hemen hemen her kafa topunu alırsın.

doğru tabi ama işte türk futbolcu o yüzden dedim

şampiyonlar liginde oynayacak bir GS da semih sadece alternatif stoper olur.tmm GS ın çocugu ama gerçek bu.can siparene atlar mucadelesini eder.ama kalite pozisyon bilgisi az.çagdaş stoperler çıkıp yan toplarda skorda üretiyor.semihte bu katkı da yok.inter 15 milyon euro falan veriyorsa çantasını ben taşırım.

Önce nerede duracağını, rakibi nasıl karşılaması gerektiğini, topu uzaklaştırayım derken rakibe vermemesini, ikili mücadelelerde kamyon çarpmış gibi yerde yuvarlanmamayı öğrenmesi gerek de hiçbir zaman öğrenemeyecek sanırım. O kadar Ujfalusi ile oynadı hiçbir halt öğrenememiş. Avrupa maçlarında yedek bile olmamalı. Gerçi Atletico-Inter falan istiyordu di mi? Barca-Münih falan da girer bence yarışa. 50m verene satarız tövbe est..

JustWomensBasketball ‏@JWsBasketball
Galatasaray Odeabank oyuncusu Yasemen Saylar, futbolcu Semih Kaya ile nişanlandı. Genç çifte mutluluklar dileriz.
CGCNid8UIAAXXay.jpg

Son düzenleme:
Tebrikler Semih , Allah tamamına erdirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt