#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
semih yerine ched olsaydi fernandao kimseye ezemezdi

Sampiyonlar Liginde de oldugu gibi ezildi bugün yine her pozisyon da. Az kalsin kendi kaleye atiyordu bir tane.

Galatasaray için sadece iyi bir yedek stoper olur artık... Kendisine gerekli şans verildi ama fizik, teknik ve oyun duruşu anlamında ilerleme kaydedemedi. Topu oyuna sokamaması, tek hamlelik oyun yapısı ve olmadık hataları yapmasıyla kendini tüketiyor. 2016-2017 sezonunda defans hattı kurulurken kesinlikle Semih as değil yedek olarak düşünülmeli, yoksa Ş.L'de daha çok 3-4 gollük maçlar görürüz.

Galatasaray için sadece iyi bir yedek stoper olur artık... Kendisine gerekli şans verildi ama fizik, teknik ve oyun duruşu anlamında ilerleme kaydedemedi. Topu oyuna sokamaması, tek hamlelik oyun yapısı ve olmadık hataları yapmasıyla kendini tüketiyor. 2016-2017 sezonunda defans hattı kurulurken kesinlikle Semih as değil yedek olarak düşünülmeli, yoksa Ş.L'de daha çok 3-4 gollük maçlar görürüz.

Örneğin Dany ile beraber oynadığı dönemi izlesin herkes.İki tane saatli bomba ile oynuyorduk.Semih saatli boma Dany TNT.Dany o kadar çok patlıyorduki oyun içinde Semih göze çarpmıyordu.Haftada 3 gün 30 dk ekstra idman yapsa fiziğini geliştirirdi.

Örneğin Dany ile beraber oynadığı dönemi izlesin herkes.İki tane saatli bomba ile oynuyorduk.Semih saatli boma Dany TNT.Dany o kadar çok patlıyorduki oyun içinde Semih göze çarpmıyordu.Haftada 3 gün 30 dk ekstra idman yapsa fiziğini geliştirirdi.

semihin sorunu fizik değil konsantrasyon büyük maçlarda iyiyken manu maçı v.s ligde antin kuntin maçlarda hep basit hatalar

semihin sorunu fizik değil konsantrasyon büyük maçlarda iyiyken manu maçı v.s ligde antin kuntin maçlarda hep basit hatalar

Yukarıda onada değindim zaten.Bence fiziksel olarakda gelişmede kaydedemedi.O yüzden Semihe saali bomba Dany'e TNT demiştim.Şimdi sizinde söylediğiniz gibi bazı maçlarda dany'nin TNT özellikleri Semihte maalesef.

antrenmanda sol dizinde esneme olmuş

geçen devre arası sakatlanan dizi

her gün sakatlaniyor zaten

Sictik desenize, Serdar Azizi getirirler sonunda gercekten.

Cabuk iyiles lan, bu lanet ortamda bir de Serdar Azizi kaldiramam ben.

Kendisine bakmıyor profesyonel değil ve zaten futbol yeteneğide çok zayıf sonuç ortada muslera kurtarırsa kurtarıyor kurtaramaz ise zaten kabus.

Ya ben bu topcunun çok abartıldığını düşünüyorum. Galatasarayda oynayacak seviyede bir oyuncu değil. Bana göre iyi tarafları yanında 2. stoper kim oynarsa oynasın iyi kötü uyum sağlaması, gereksiz hareketler yapıp riske girmiyor basit oynuyor taca atması gereken yerde taca atıyor, konsantrasyonunu üst düzeyde maçtan kopmuyor çoğu zaman, nerede faul yapıp yapmaması gerektiğini biliyor gerekirse kartta yiyor ama ben maçın heyecanına kapılıpta gereksiz kartlar yediğini pek görmedim dany gibi. Bu tespitimi son dönemde oynadığı futbola göre değil bizde düzenli oynamaya başladığından beri oynadığı oyuna bakarak söylüyorum. Zaten bize ilk geldiği haliyle şimdiki hali arasında pek bi fark yok genç olmasına rağmen hiç geliştiremedi kendisini hala aynı semih. Serdar aziz hatta koray bile semihten daha kaliteli ve yetenekli oyuncular bence ama az önce belirttiğim özellikleri sayesinde takımda tutuluyor ve bizim taraftar olarak sabrımız olmadığı için yerine başkasını denediğimizde 1 maç kötü oynadımı yerin dibine sokuyoruz özelliklede genç oyuncuları.

CL_Kc_sUcAA-UlW.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt