#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
malesef gözüne komur kactıktan sonra cok kötü

cam adam gökhan Zan :D

Ben onu seviyordum ya, karakterli adamdi. Ayni Semih gibi o da karakterli biri ama futbolcu olarak su an yetersiz.

Gecen sezon cok pis haksizlik yaptilar Zan'a gercekten. O kadar stoper sikintisi cekerken kullanilmamasi garip. Hele hele Aponun gelir gelmez Sabriyi affetmesi ama Gökhana bok atmasi falan gercekten güzel degildi.

Sakatlıktan yeni çıktığı için tam adaptasyon sağalayamadı bugün ama tam adapte olduğu zaman neler yapabildiğini gördük geçen sene son haftalarda.Semih yaşına göre bizim ligde bence oynadığı kulvarlara bakarsak en tecrübeli futbolcu bakın oynadığı kulvarlara göre.Adam ilk 11'e başladı başlayalı her sene şampiyonlar liginde diğer kulvarları saymıyorum bile. Ayrıca şu efendilik defans oyuncularına pek yakışmıyor be kardeşim dünyanın en iyilerine baksana Pepe,Ramos,Pique bu adamlar sakatlıktan falan döndüklerinde kondisyon eksikleri olsa bile hırsları ve çirkeflikleriyle (ki defans oyuncusu dediğin biraz öyle olmalı şimdi açık konuşmak gerekirse) bu eksikliklerini hissettirmiyorlar.Semih'in de biraz bu yönde olması lazım biraz hırslı ve çirkef olması gerekiyo ki rakip forvetler çekinsin kendisinden.

Bu çocuktan sağbekten başka bişi olmaz denenirse ortahalli bir sağbek olabilir. Stoperde fizik olarak yetersiz bi kere. Dün konya 2 şut çekti toplar semihiniçinden geçti sanki semih buhar oldu bir anda.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hazır değil tabi ama hazırken de yeterli değildi. Beklenen çıkışı yapamadı.

10724926_474030682770633_1314604040_n.jpg

Kötü bile oynasa kızamıyorum çünkü ne kadar zorluklarla buraya geldiğini çok iyi biliyorum. Başarılı olmasını çok fazla istiyorum.

Son 1.5 - 2 yıldır gelişimi durdu.Fiziksel olarak çok zayıf kendisini Ebue gibi hemen yere bırakıyor.Bir defans oyuncusu yere düşüyorsa gerçekten foul olmalı yada bir yeri kırılmış olmalı, Takımın kaderini bir hakemin insiyatifine bırakamaz.

Bu kafayla enfazla yedek olur, orta sıra anadolu takımlarında da kadroya girebilir.

Kim ne derse desin bundan topcu olmaz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sakatlıktan yeni çıktı formda değil ama Semih belli bir seviyeyi geçebilen bir oyuncu değil zaten. Formda da olsa bizim için yeterli bir stoper değil.

Kim ne derse desin Semih Kaya candır, bana Bülent Korkmaz'ı hatırlatıyor...

Bulent Korkmaz mi? Ironik olmus biraz. Bulent Korkmaz daha 18 yasindayken Avrupanin en iyi 2-3 forvetinden biri olan Weaha 2 macta nefes aldirmamisti. Hayatim boyunca Bulent Korkmazin Semih kadar yumusak bir stoper oldugunu hic gormedim. Herhangi bir forvetin Bulent Korkmaza karsi fiziksel bir ustunluk kurdugunu da gormedim. Semihin de herhangi bir forvete karsi fiziksel bir ustunluk kurdugunu da gormedim.

Kariyeri boyunca toplam yasadigi sakatlik Semih kadardir herhalde buyuk kaptanin!!

Simdi umarim 20 yasindaki Denayeri, yani semihten 4 yas kucuk adami seyredip gorucez. Bakalim Semih stopermiymis, 4 yas kucuk cocukla fiziksel mucadele olarak karsilastirildiginda nasilmis, pozisyon bilgisi nasilmis gorucez insallah!!

Hamleleri, oyunu okuması genel anlamda iyi hoş ama kaç yıllık tecrübesi var, hala en boş hava toplarını bile rastgele savuşturuyor. Bi hava topuna yükseldi, en yakın rakibi 5-6 metre uzaktaydı herhalde, yine de ileri bütün gücüyle vurdu sanki bi anlamı varmış gibi.

İyi oynuyo ama.

Çok düzgün bir çocuk ama futbol bu dünyada yapacağı son meslek bile olmamalı.Bir insan bu kadarmı dandun oynar bu kadarmı kademe nedir bilmez bu kadarmı konsantrasyonu eksik olur.

Yediğimiz golde hatalı

Belli başlı bir piyasası varken yurtdışına yollamamız gerekiyor. Hem belki gelişir de milli takıma yararlı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt