#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bomba bu herif,savunma tandemi Chedjou-Denayer olmalı Balta gibi hantal Semih gibi el bombasından tandem olmaz.

kendini bir türlü geliştiremedi en yakın zamanda bu da defolup gitmeli

Bomba bu herif,savunma tandemi Chedjou-Denayer olmalı Balta gibi hantal Semih gibi el bombasından tandem olmaz.

Her maç istisnasız en az 1 hatası var yediğimiz golünde dışında servetten 3 kişinin top alamadığı pozisyonda adam içeri ortalıyor semih yine orda kafa topuna vurduyor adama.

Hemen bi anadolu takımına göndermek lazım bunları zira takımın çoğu ptt 1. lig oyuncusu olduğu için küme düşmemiz an meselesi bizi ligde tutarsa bu arma tutar ancak.

Golde daha top orta sahadayken küfretmeye başladım, adamda etrafını kontrol diye bir şey yok kitlenmiş topun olduğu yere mal gibi geriye koşuyor. Adama biraz yakın dursa gol falan olmayacak.

Her maç istisnasız en az 1 hatası var yediğimiz golünde dışında servetten 3 kişinin top alamadığı pozisyonda adam içeri ortalıyor semih yine orda kafa topuna vurduyor adama.

Hemen bi anadolu takımına göndermek lazım bunları zira takımın çoğu ptt 1. lig oyuncusu olduğu için küme düşmemiz an meselesi bizi ligde tutarsa bu arma tutar ancak.

Tam bir beceriksiz bu Semih,adamda güç ve oyun zekası zaten yok hava hakimiyeti yok oyun kurma yok pozisyon bilgisi yok bir stoperle ilgili hiç bir şey yok bunda evlat olmasının kaymağını yiyor yıllardır Hanzo gibi yerli fedaisi varkende biraz zor kesilir.

En gec simdi anliyoruz ki Ujfalusi sen ne güzel bir adammissin ne kadar iyi bir stopermissin ve lidermissin arkadas. Hersey onun varligindan ibaretmis.

Adam gittiginden beri Semih hic bir zaman ayni performansi gösteremedi ne bizde ne milli takimda. 3 yildir yerinde sayiyor.

Vitaminsiz bu adam ayakta zor duruyor. Yedigimiz golde adami birakti yernde duruyor. Sen o şutu çektiriyorsun. Ne anladim senin yaptigin defansttan.

Semih bu ligin en kötü stoperlerinden biri hatta bu adam stoper değil bence. Sağ bek olarak denemek lazım.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ujfalusiden sonra her sene geriye gitti. Hic bir meziyeti yok. Kilosu fazla olmadigi icin azda olsa hiziyla isi götürüyor, buda Galatasarayda oynamak icin yetiyor bu günlerde. Bkz. Köfteci Olci (sadece sahadayken yemek yemedigini düsünüyorum.. Belki donunda bi yarim ekmek sakliyodur)

Oyuncuya yapışacağına 3 metreden seyredersen, sonuç hüsran olur, hiç bir zaman beğenmedim, hâlâ aynısın.

Nerde o eski Semih. Her Türk futbolcusu gibi gün geçtikçe geriye gidiyor.

3 senedir yırtınıyoruz burada. Hepinize günaydın.

Semih zaten doğuştan atletik bir oyuncu ayrıca birçok defanstan çok önde olan bi sezgi yeteneği var bence bu da doğuştan. Tek yapması gereken fiziğini ve kafa toplarını geliştirmek bunlar çalışmayla yapılabilecek şeyler. 3 senedir bu konularda gram ilerlememesine inanamıyorum demek ki yeterli görüyor kendini. Gerçi böyle kamuoyu olsa bende yeterli görürüm.

Semih yabanci ligde oynamasi lazim

Mancini gibi defansdan anlayan hoca altinda kendisini çok gelistirir.

semih bu tkaımın ilk 11 oyuncusu asla olamazdı, olmuyorda zaten görüldüğü gibi.
takımın teknik kapasitesi arttıkça kendi yeteneksizliği ortaya çıkıyor.
birde karrrrrı gibi her forvet omuzu koyuyor yerlerde sürünüyor.
ekmek yemesi lazım sanırım biraz!!!
inşallah denayer bizi senden kurtarır, kulubedeki yerini alır oturur abilerini izlersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt