#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet abi yemin ederim şu gösterdiklerin belkide en basit hataları ve her maç bundan çok daha önemli hatalar yapıyor adam yanında duran yanından araya koşan adamdan haberi yok bide meşhur hareketi var tutacağı adamı tutmaz adam şut çekerken ellerini arkaya koyar penaltı olmasın diye lan atlasana topa!!!!!!!!

Bunları ben pozisyon hataları anlamında paylaşmadım zaten. Adamın kalitesi bu anlamında paylaştım.

Yani en büyük hatası bu; " Duyarsızlık, sallamazlık, umursamazlık"

yerli çetenin desteği ile oynayan,stoperlikle uzakdan yakından alakası olmayan en iyi olduğu zamanda bile devamlı hata yapan stoperimsi,oynaması gereken takım ligin alt sıralarında bir takım olması lazım zaten oradanda ikinci lige düşecektir,tamamen balon bir oyuncudur kendileri..

Mancini hocam yap bir iyilik...
Sen anladın onu

Son düzenleme:
Semihin en çok oynamasını isteyen bendim.
Ancak artık savunmakta zorluk çekiyorum.
Umarım kendini toparlar.

Lanet gelsin hamza ve yönetime.

Mancini bunu 1-2 maçta sağ bek oynatmıştı

Mübarek 1. kez assist yapmıştı

Gökhan Zan bundan 8 gömlek iyi oyuncu.

Çok kötü girdi seneye maalesef fizik gücü çok düşmüş, zaten iyi değildi ama eziliyor.

Semih Kaya: "Maçın geneline baktığımızda Trabzon'un daha iyi oynadığı ortada. Bizim de iyi mücadele ettiğimize inanıyorum."
Semih Kaya: "Şans yanımızdaydı, şanslı bir gol oldu bizim için. Üç puan aldık ama bu gerçeği değiştirmiyor, kötü oynuyoruz."
Semih Kaya: "Galatasaray taraftarını üzen bir futbol oynuyoruz ama en kıza zamanda bunu toparlayacağımıza inanıyoruz."
Semih Kaya: "Neredeyse her sezon kötü başlıyoruz ama ya şampiyon oluyoruz ya ikinci oluyoruz. Bu dört yıldır böyle."
Semih Kaya: "Daha iyi oynamaya başladığımız zaman önümüzde kimsenin duramayacağını biliyoruz.

İnsan olarak kendisini çok seviyorum ama olmuyor be. 4 senedir bir türlü beklediğimiz gelişme yok. İyi fiyata sene sonu giderse hem onun hem de bizim için iyi olur.

Semih'in ıslıklanmasını hiç istemem umarım hayırlısı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt