#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bomboş pozisyonda topa kafa vurup rakibe atması yada takım arkadaşına kazandıramaması beni deli ediyor.Zaten dün yine yanından kaçan kaçanaydı ağzını açıp bakıyor bu kadar tepkisiz bir stoper görmedim ben kabul edelşm her mevkide tarihimizin en başarısız adamlarını barındırıyoruz.

3 yildir gelismiyor yerinde sayiyor diyoruz da, bence daha da beteri oldu adam geriye dogru gidiyor. Insan olarak 10 numara bes yildiz, süper bir karaktere sahip ama futbolcu olarak da tam tersi.

Sen ne büyük adammissin be Ujfalusi reis, sen gittikten sonra Semih bir gram ilerlemedi.

Defans adamın böyle kafa vuruşlarımı olur Smıth
Kendıne gel artık

te doy un hostia

Bu adam ileriye pas attığı zaman sanki fair play hareketi yapıyormuşcasına vuruyor.Rakip topu taca bırakmış da bu da topu rakip kaleciye yolluyor.

Nefret ettirdi artik stoperden santrafora vermek istedigi ama ulastiramadigi paslarla. Kac pozisyon Jose yanina kadar geldi top almaya, ama bu efendi zoru sevdigi icin topu yerden Buraka oynamaya calisip top kaybi yapti. Gercekten en az 5 pozisyon yasandi bu. Biraz beyninizi kullanin be arkadas.

Forumda çok kötü dendigine göre Hamza çok begenmistir performansıni

t★p★t★p★

3 kez mac ozetine baktim !!

= .. Senin gibi futbolcu olmaz olsun

lan rakibin ustune geliyor sen geri geri kaciyorsun , pozisyon yaratiyon adamlara ..

ne bicim beceriksiz , gereksiz bir adamsin sen yahu ..

insan hic mi tackle yapmayi denemez ? Rakibin yaninda kosup bacak arasi topu yiyince ne bok anliyon ?

sakatlan ve kurtulalim !!!!

Bir stoper ,
yer tutmasını , ofsaytı , kademeyi kafa toplarına vurabilmeyi vs bir sürü konuda yetersiz olabilir eksik olabilir ,,
Galatasarayda da bugüne kadar bu şekilde yetersiz bir sürü stoper geldi geçti hiçbiri barınamadı ,
ama Galatasarayda ezik bir stoper hiç olmamıştı ,,
ve hala buradaki adamlar karakterden bahsediyorlar sanki kızımıza damat alacağız ,, semih denen çöp karaktersizin önde gidenidir stoper özellikleri açısından gelişemeyebilirsin kapasiten yoktur anlarım ama fiziken senelerdir bu kadar yetersizliğin mantıklı açıklaması yok ,, işine klübe taraftara ve aldığı milyon avrolara bir gr saygısı olmayan bir adam karakter abidesi görülüyorya buna yanıyorum işte , , 20-30 sene evvelki klüp ve taraftar olsa döve döve gönderirdi bu çöpü !

gereksiz fauller, gereksiz kartlar...
neyse Chedjou iyileşsin senden de kurtulacağız inşallah.
çöpler bir bir kenara...

Bir stoper ,
yer tutmasını , ofsaytı , kademeyi kafa toplarına vurabilmeyi vs bir sürü konuda yetersiz olabilir eksik olabilir ,,
Galatasarayda da bugüne kadar bu şekilde yetersiz bir sürü stoper geldi geçti hiçbiri barınamadı ,
ama Galatasarayda ezik bir stoper hiç olmamıştı ,,
ve hala buradaki adamlar karakterden bahsediyorlar sanki kızımıza damat alacağız ,, semih denen çöp karaktersizin önde gidenidir stoper özellikleri açısından gelişemeyebilirsin kapasiten yoktur anlarım ama fiziken senelerdir bu kadar yetersizliğin mantıklı açıklaması yok ,, işine klübe taraftara ve aldığı milyon avrolara bir gr saygısı olmayan bir adam karakter abidesi görülüyorya buna yanıyorum işte , , 20-30 sene evvelki klüp ve taraftar olsa döve döve gönderirdi bu çöpü !
harikasın
+1905
rakip forvetlerle hangisiyle 2li mücadeleye girse herif sümüüük gibi yere yapışıyor.
sözde GS ilk 11 stoperi...
geçiniz...

Geçtiğimiz sezonun en iyi 11ine Chedjou yerine bunu yazdılar akıl alcak gibi değil bu adamın bi torpili var kesin herkes kör olamaz..

Kötü olduğuna göre evlat kategorisinden oynamaya devam malesef bizde işler böyle yürüyor.

Stoper olduğunu düşünmüyorum.Türk olduğu için oynayacak yine
Şuan Mental+Fiziksel olarak Koray'ın da gerisinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt