#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı sınırından dolayı göz boyayan futbolcu. Kendisi 25 yaşında Denayer 20 yaşında. Boyları neredeyse aynı ama fizikleri arasında dağlar fark var. Sanki bu 20 yaşında yeni yeni takıma adapte olan futbolcu.

Sene sonunda Avrupa'ya satmak lazım.Astana maçında oynamazsa iyi olur.Sakatlıktan sonra berbat bir şekilde döndü.

Bu sezona kadar hep savundum hep ümit ettim düzelir gelisir diye ama artik hic bir beklentim yok Semih den.

3 yil boyunca bir gram ilerlemedi, bir ara biraz vücudunu gelistirdi ama o da göstermelik hala her ikili mücadelede ucusa geciyor adam. Ben hatta artik geriledigini bile düsünüyorum.

Mümkün olduğunca önceden yazdığım post'u tekrarlayacağım.STOPER FALAN DEĞİL.
Tarık-olcan yetersiz falan ama şans bulamıyorlar en azından.Jem falan da öyle az süre alıyor.
Çok fazla süre alıpda gerçekten boş olan isimler arasında banko var semih.
+Umut
+Sabri
+Burak
+Semih

Umut konusundan daha fazla art niyetli bakıyorum semih olayına.Adamın ne güzel mevkidaşı var ama Semih türk olduğu için oynuyor ciddi ciddi.
Şuan koraydan ''bile'' geride net olarak.2 yıldır adam kaçırmadığı %100 hata yapmadığı maçını izlemedim.

Defans hattında tercih sıralaması misalen:
Denayer=Hakan=Ched SONRA koray>semih olur anca.

Semih Kayayı kısaca özetleyelim:
Gerçekten iyi insan
İyi Galatasaraylı.
Bu kriterler hepsinden önemli bizim için.Çünkü;
Bir stoperde olması gereken mental+fiziksel hiçbir özellik yok şuanda.

Yazin bunu intere iteleyecektik ne guzel. Yine beceremedik. Burak-semih ikilisinden 12milyon euro gibi bir para alsak gelecegimiz kurtulurdu.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Denayer ve Chedjouyla Balta arasinda büyük seviye ve kalite farki var. 3 yerli stoperimizde birbirinden kötü. Bir stoperin yapmasi gereken hicbir seyi yapmiyorlar. Sadece Balta denge stoperi oynadigindan hatalari daha az gözüküyor. (+ 2 bekinde iyi oynamasi, Balta ve Semihi oldugundan daha iyi gösteriyor) Beklere ragmen, verdigimiz pozisyonlar da ortada. Ligin en kötü takimi bile bize 2ye karsi 4 oyuncuyla tek pasta gol atti.

Umarim Semihi satar, Baltayla da sözlesme yenilemeyiz. Kaliteli stoperler bosman. Onlari da gecelim, Serie Ada en az 2 sezon bir takimda ilk11 oynamis herhangi bir stoperi alsak, 200-300 bin euro maasla, Balta ve Semihten daha fazla katki verirler.

Bir stoperin ilk akla gelen özelligi efendilik mi olur yahu :D

Yabanci Sinirlamasi da kalkdi...Elveda Vakti geldi.

Forvet olsam her zaman Semih gibi bir savunmaciyla oynamak isterim benimle hiç ikili müdahaleye girmez girsede o kadar sarsılmaz çok rahatta çalım atarım pozisyon bilgiside zayıf çok kötü bir savunmaci

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

schalke macindan beri demisimdir bu adamin bu takimda yeri yok adam 1e1de felaket gecen sene gobekli gokhan unal buna yuruyerek calim atiyordu, cöpler listesinde rahatlikla ilk 5e girer

Yediğimiz golde bariz hatalıydı.

Sent from my iPad using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt