#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sakatlan artik CANISI :hang:

o kadar rakip kaciriyorsun arkana .. senin kadar basiretsiz bir topcumuz yok ..

Ben gun gectikce Semih i begenmemeye basladim, ilk baslarda fena degil falan diyordum ama simdi kadroda olmali ama mumkunse Denayer ve Chedjou stoper de oynasin. Semih de bekledigim gelismeyi henuz goremiyorum.

Adam Benjamin Button gibi.En olgun ve iyi dönemi ilk oynamaya başladığı sezondu.her sezon geriye gitti.ne kesiciliği ne oyun kurması ne kademeye girmesi ne hava toplar hiç bişeyini geliştiremedi hatta geriye gitti.Keşke Mancini istese de kakalasak Inter'e.

Maçtan sonra spor programlarını izliyorum mustafa denizli hakan ünsal falan bu adama önemli oyuncu falan diyorlar tüylerim diken diken oluyor.

Bu ülkede futbolun başındakiler ve etrafındaki ahalisinin ülke futbolunu getirdiği durum ortada ve halen programlara çıkıp utanmadan insanların gözüne baka baka yalan söylüyorlar.

Çok açık ve net söylüyorum semih bu ülkede futbol çarkının dişlilerinden yeri en sağlam olan adamlardan biridir.Yoksa bu kadar beceriksiz bu kadar etkisiz bir adam bırakın eleştirilmeyi nasıl olurda övülür hayretler içerisindeyim.

muazzam berbattı

Maçtan sonra spor programlarını izliyorum mustafa denizli hakan ünsal falan bu adama önemli oyuncu falan diyorlar tüylerim diken diken oluyor.

Bu ülkede futbolun başındakiler ve etrafındaki ahalisinin ülke futbolunu getirdiği durum ortada ve halen programlara çıkıp utanmadan insanların gözüne baka baka yalan söylüyorlar.

Çok açık ve net söylüyorum semih bu ülkede futbol çarkının dişlilerinden yeri en sağlam olan adamlardan biridir.Yoksa bu kadar beceriksiz bu kadar etkisiz bir adam bırakın eleştirilmeyi nasıl olurda övülür hayretler içerisindeyim.

Dün yedigimiz golde Semih'in durdugu yere dogru dedi Mustafa Denizli. O pozisyonda Rodrigez olsaydi neler söylüyordu şimdi. Yerli feşisti bunlar. gerçi öyle demiyim körler topallar birbirini agirlar

bu gıderse ardından yıne aglayan veledlerı görecegiz

Galatasaray'a faydası olan ne kadar iyi adam varsa bugüne kadar demediklerini bırakmadı bu haysiyetsiz şeref yoksunları , en küçük hatalarını kolladılar devamlı hedef gösterdiler , çoğu zamanda birşekilde göndertmeyi başardılar ,,
Kısaca olay sadece semih denen düdükten ibaret değil ,,
Yalnız ben dünde yazdım zaman zamanda olsa Burak ve Selçuk gibi oyuncular bile eleştirildi taraftar bazında ise yuhalandıkları oldu ama bu semih denen düdüksüz tencereyi bir tane eleştiren yok hadi medyayı geçinde taraftarda bile yok ..

AAFOTO_6384072_260920152018000000_R_SPO_20150926000000_aa-picture-20150926-6384072-high.jpg

Semih beğenmeyenler herhalde bizim takımda Thiago Silva yı falan göreceklerini sanıyorlar o giderse. Adam kaçırıyormuş ulan kaçırmasa zaten GS da oynar mı sanki kadro kusursuz Real Madrid gibi kusursuz oyuncularımız var da adamı eleştiriyoruz ya her hareketinde.

Semih beğenmeyenler herhalde bizim takımda Thiago Silva yı falan göreceklerini sanıyorlar o giderse. Adam kaçırıyormuş ulan kaçırmasa zaten GS da oynar mı sanki kadro kusursuz Real Madrid gibi kusursuz oyuncularımız var da adamı eleştiriyoruz ya her hareketinde.

Bu nasil bir zihniyet arkadas, biz köy takimimiyiz da Semih gibilere muhtac kalmak zorundayiz? Yok bunu yapsa surada oynar yok su özelligi olsa burada olmazdi falan filan hepsi bos laflar, göz boyama kendini avutmaktan baska birsey degil.

:asd22:

Yilin yorumu bu bence.

Bu nasil bir zihniyet arkadas, biz köy takimimiyiz da Semih gibilere muhtac kalmak zorundayiz? Yok bunu yapsa surada oynar yok su özelligi olsa burada olmazdi falan filan hepsi bos laflar, göz boyama kendini avutmaktan baska birsey degil.

Köy takımı değiliz ama gerçekleri görmen gerekir bir Real, PSG, Chelsea, Barcelona, Bayern, United vs. vs. de değiliz. Daha bir forvet için 15M veremiyorsan sana bundan iyisini yar etmezler. İyi oyuncunun fiyatı her mevki için 10m dan başlıyor, bundan iyisinin yani.

Galatasaray'a faydası olan ne kadar iyi adam varsa bugüne kadar demediklerini bırakmadı bu haysiyetsiz şeref yoksunları , en küçük hatalarını kolladılar devamlı hedef gösterdiler , çoğu zamanda birşekilde göndertmeyi başardılar ,,
Kısaca olay sadece semih denen düdükten ibaret değil ,,
Yalnız ben dünde yazdım zaman zamanda olsa Burak ve Selçuk gibi oyuncular bile eleştirildi taraftar bazında ise yuhalandıkları oldu ama bu semih denen düdüksüz tencereyi bir tane eleştiren yok hadi medyayı geçinde taraftarda bile yok ..

Eleştiriyi geçtim övgü alıyor adam renkdaş.Sonra diyoruz ki milli takım şu kadar zamandır dünya kupasına gidemiyor bu kadar zamandır avrupa kupasına gidemiyor bilmem kaç yıldır letonyayı yenememişiz!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt