#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Köy takımı değiliz ama gerçekleri görmen gerekir bir Real, PSG, Chelsea, Barcelona, Bayern, United vs. vs. de değiliz. Daha bir forvet için 15M veremiyorsan sana bundan iyisini yar etmezler. İyi oyuncunun fiyatı her mevki için 10m dan başlıyor, bundan iyisinin yani.

Ya ben zaten öyle takimlar arasinda yer aldigimizi söylemiyorum ama bizi Semihe mahkum kilan bir pozisyonda da degiliz. 10 Milyon€ dan basliyor diye birsey yok, sen adam gibi arastirirsan cok rahat Semih den daha iyi oyuncu bulursun. Illa o kadar para gerekmiyor buna yani. Bak Jose'yi hepimiz begendik geldiginden beri ve bu adam Melonun menajeri sayesinde geldi hemde bonservissiz.

Stoper icin de bulmak mümkün böyle oyuncular, yeterki sen arastir sen cabala. Bizim ülkede millet rahatligina bayiliyor.

Yabanci siniri komple kaldirilsa satilsin derdim. Galatasaray'in ilk 11 oyuncusu olacak meziyetlere sahip degil.

Seneye Denayer'i tutamazsak Chedjou'nun yanina cok saglam bir stoper sart. Öyle Semih'le Hakan'la filan anca patates oluruz.

Görme yetisini kaybetmiş zaad

Senin emeginle yedirdigin golden sonra Mersin gol filan atamiyor. Seni ariyorlarmiş. yardim et.

Ujfa lı dönemden sonra gelişir dedik çok daha kötü bir hale geldi.Üflesen uçaçak maçta.Bir tane kafa topunuda sen al len.Sanki 2 metrelik forvetlerle kafa topuna çıkıyor her maç.

Ya ben zaten öyle takimlar arasinda yer aldigimizi söylemiyorum ama bizi Semihe mahkum kilan bir pozisyonda da degiliz. 10 Milyon€ dan basliyor diye birsey yok, sen adam gibi arastirirsan cok rahat Semih den daha iyi oyuncu bulursun. Illa o kadar para gerekmiyor buna yani. Bak Jose'yi hepimiz begendik geldiginden beri ve bu adam Melonun menajeri sayesinde geldi hemde bonservissiz.

Stoper icin de bulmak mümkün böyle oyuncular, yeterki sen arastir sen cabala. Bizim ülkede millet rahatligina bayiliyor.

En basitinden Moldenin stoperlerinden birini al 300 e 500 e semihten kat kat iyidir.Adamlar fb ye nefes aldırmadı neredeyse.Belçikada fransada ne stoperler var genç.Sanki Semih bulunmaz hint kumaşı.

En basitinden Moldenin stoperlerinden birini al 300 e 500 e semihten kat kat iyidir.Adamlar fb ye nefes aldırmadı neredeyse.Belçikada fransada ne stoperler var genç.Sanki Semih bulunmaz hint kumaşı.

Bazilari öyle konusuyor ki sanirsin Semih bulunmaz hint kumasi. Bizim altyapida Emre Can Coskun vardi, Mancini döneminde A takima katilmisti. Onu oynat en az Semih kadar oynamazsa bende birsey bilmiyorum.

Kimsenin begenmedigi (ben dahil) Egemen ayisi Semihi cebinden cikarir. Böyle kirilgan bir stoper olur mu yahu, adam hep yer hep yarali hep biryeri sakat. Stoper dedigin ayagi yere agir basacak her dokunusta ucus moduna gecmeyecek biraz sert olacak biraz rakibi hayatindan bezdirecek biraz cirkef olacak.

Bazilari öyle konusuyor ki sanirsin Semih bulunmaz hint kumasi. Bizim altyapida Emre Can Coskun vardi, Mancini döneminde A takima katilmisti. Onu oynat en az Semih kadar oynamazsa bende birsey bilmiyorum.

Kimsenin begenmedigi (ben dahil) Egemen ayisi Semihi cebinden cikarir. Böyle kirilgan bir stoper olur mu yahu, adam hep yer hep yarali hep biryeri sakat. Stoper dedigin ayagi yere agir basacak her dokunusta ucus moduna gecmeyecek biraz sert olacak biraz rakibi hayatindan bezdirecek biraz cirkef olacak.

En çok ilerde Semihle Burakı satmadıgmıza yanacaz.Semihede teklif vardı çünkü 6 7 civarı.

hiç bir dönem iyi stoper olmadı,yaptığı hataları devamlı yapıyordu, boyu kısa,fiziği yetersiz,futbol bilgisi sıfır sadece torpilli..

Semih Kaya bashingi baslamis yine...

Atletico macinda da golde suc Semih´e atilmisti... O pozisyonda Denyaer iki, Semih 4 kisi arasinda kalmis, diger takim arkadaslari izlerken, suclu yine Semih olmustu. Birde Semih´in pozisyonu izledigi iddia ediliyordu.

Gol´de bu sefer Semih´in laubali davrandigi söz konusu, ama pozisyonun olusmasinin ve büyümesinin nedeni, Denayer´in pozisyon yokken, rakibe basip, savunma blogunu bozmasindan kaynaklandi. Yoksa orada pozisyonda yok, muhtemelen yine geri pas yapip, oyunu yönlendirecek Antep. O hatayi Hakan Balta eger kamyon kadar agir olmasa, telafi edebilirdi, ama Chibuike orada bom bos bir sekilde yapti ortasini. Chibuikenin de öyle isabetli orta yapmisi da mucize... 100 kere yapsa, belki 1 kere öyle top gönderir.

Telles´de, Melo´da gecen sene agir elestiriliyordu (Elestiri yine hafif kalir), su an ikisi Italya´da banko oynuyor. Galatatasaray taraftari herseyi cok iyi biliyor, ama maalesef en iyi bildigi olay, kendi oyuncularina düsmanlik etmektir. Amrabat´a da yapildi zamaninda, adam Ispanya´da taraftarin sevgilisi oldu.

Cjedjou döner, ve savunma sonunda uyum sayglamaya baslarsa, hücum yönünde isler iyi gitmeye basladigi an, takim savunma anlaminda da seviye atlayabilir.

Son düzenleme:
hiç bir dönem iyi stoper olmadı,yaptığı hataları devamlı yapıyordu, boyu kısa,fiziği yetersiz,futbol bilgisi sıfır sadece torpilli..
Hiçbir vasfı yok ama sürekli kadroya yazılıyor. Sabri gibi yıllarca kalır evlat ayağına. Hiç beğenmiyorum. Futbolun temel şeylerini bile yapamıyor.

Semih Kaya´ya yapilan bu bashinglere karsi, kapsamli bir Semih Kaya Analizi yapmaya karar verdim. Semih Kaya´nin Galatasaray savunma hattina negatif yada pozitif etkisini arastiracagim, ve bu arastirmada son 4 sezonun istatistiklerini kullanacagim. Aceba Semih oynayinca Galatasaray savunma hatti nasil bir performans gösterdi, oynamayinca nasil bir performans ortaya koydu. Tabiki 1 senelik yaniltici olabilir, o yüzden hepsini koymaya karar verdim... Aceba Mancini neden Semih Kaya´yi en iyi Türk futbolcusu ilan etti ligde ? Herkes susacak, rakamlar konusacak. Tamamen objektif ve ön yarginin hakim olmadigi bir arastirma...
Belkide rakamlar beni haksiz cikaracak, kismet artik... :)

Semih Kaya´ya yapilan bu bashinglere karsi, kapsamli bir Semih Kaya Analizi yapmaya karar verdim. Semih Kaya´nin Galatasaray savunma hattina negatif yada pozitif etkisini arastiracagim, ve bu arastirmada son 4 sezonun istatistiklerini kullanacagim. Aceba Semih oynayinca Galatasaray savunma hatti nasil bir performans gösterdi, oynamayinca nasil bir performans ortaya koydu. Tabiki 1 senelik yaniltici olabilir, o yüzden hepsini koymaya karar verdim... Aceba Mancini neden Semih Kaya´yi en iyi Türk futbolcusu ilan etti ligde ? Herkes susacak, rakamlar konusacak. Tamamen objektif ve ön yarginin hakim olmadigi bir arastirma...
Belkide rakamlar beni haksiz cikaracak, kismet artik... :)

darth-vader-didnt-read.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt