#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Prandelli '' İnter, Semihi alirsa, kesinlikle harika bir transfer olur''

Prandelli: "Onu İtalya'da görmeyi çok isterim. Harika birisi. Çok ciddi ve güçlü bir potansiyele sahip. 2 yıl boyunca Türkiye'nin en iyi savunmacısıydı. İtalya'da uyum sağlayabilir. Eğer Inter onu alırsa çok iyi bir transfer olur"

Prandelli: "Onu İtalya'da görmeyi çok isterim. Harika birisi. Çok ciddi ve güçlü bir potansiyele sahip. 2 yıl boyunca Türkiye'nin en iyi savunmacısıydı. İtalya'da uyum sağlayabilir. Eğer Inter onu alırsa çok iyi bir transfer olur"

Prandelli bize çalışıyor he iyi valla :D

Şaka maka Kesildin be semih.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray Futbol direktör Cenk Ergün, Özgür Sancar'a Bugün için birbirinden önemli açıklamalar yaptı.

SEMİH KAYA ADINA OCAK'TA HER TÜRLÜ GELİŞME OLABİLİR
*Roberto Mancini ile görüşüyoruz. Rijkaard'la sürekli görüşüyoruz. Ben onu Amsterdam'da ziyaret edeceğim. Mancini'yle görüşüyoruz. Semih'i çok beğendiğini biliyoruz. Semih Kaya konusuyla ilgili şunu söyleyebilirim. Semih'e her zaman her yerden teklif gelebilir. Şu anda bir düşüncemiz yok. Ama Ocak ayı için her şey mümkün. Avrupa'da kendilerini geliştirebiliyorlarsa bu bizim için büyük bir kazanım olur. En güzel örnek Arda. Semih de o potansiyelde olan bir kardeşimiz. Şu anda Galatasaray'ın hedefleri ve 2016 Avrupa Şampiyonası'nda milli takımda yer alma hedefine kanalize olmalı.

biz çok yanlış iş yaptık paket olarak verecektik telles ile meloyu yanında semih burak selçuk falanda gidicekti işte o zaman galatasaray düze çıkardı.

Kendisini beğenirdim ama kendini geliştiremedi. Kendini geliştirmesini geçtim geriye gitti sürekli, talibi varsa yollanmalı.

Ocak ayina kadar sans bulmassa almaz kimse

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evlat katagoresınde deyıl sanırım nasıl olduda kestı hamza anlam veremedim...

evlat katagoresınde deyıl sanırım nasıl olduda kestı hamza anlam veremedim...
Canı gidiyordur oynatamadığı için ama Chedjou yu yedek oturtmaya totosu yetmez aynısı ülkenin en iyi stoperi Balta için de geçerli. Baltayı yedeğe çekerse Terim babası kulağını çeker diye korkar.

Chedjou-Balta gideriz ara sıra Semih rotasyona falan girer.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

kendini yedin bitirdin çalışmadın güçlenmedin yetenekle kotarır işi idare ederim dedin burak ve selçuk a özendin belli ki özel çalışma da yapmışsın elli hissettin mi balıklama atıyorsun kendini hakemlere de bayağı yedirdin ya bikere yemezse yani yediğin haramlar olmadık yer de çıkarsa ne vardı çalışıp güçlenip kaya gibi olsaydın bizde övünürdük yerli kayamız var diye ama sen de kolayı seçip yok olup gideceksin biraz para bulunca işin ciddiyetini bırakıyors unuz hangi birinizi sayayım

yarin ilk 11de olursa kimse sasirmasin

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Keşke olsa ama zor

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt