#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Semih denince akla gelen.

gecmis-olsun-semih-kaya.jpg

Devre arasi Mancini den hamle bekliyorum insallah ozaman satilir da gider.

kendini yedin bitirdin çalışmadın güçlenmedin yetenekle kotarır işi idare ederim dedin burak ve selçuk a özendin belli ki özel çalışma da yapmışsın elli hissettin mi balıklama atıyorsun kendini hakemlere de bayağı yedirdin ya bikere yemezse yani yediğin haramlar olmadık yer de çıkarsa ne vardı çalışıp güçlenip kaya gibi olsaydın bizde övünürdük yerli kayamız var diye ama sen de kolayı seçip yok olup gideceksin biraz para bulunca işin ciddiyetini bırakıyors unuz hangi birinizi sayayım

Sözcükler arasında boşluk bırakmasan daha eğlenceli olurdu, noktalama işaretleri zaten angarya :)...

Adem bu gece ki postlarindan cok rahatsizim !

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kendini yedin bitirdin çalışmadın güçlenmedin yetenekle kotarır işi idare ederim dedin burak ve selçuk a özendin belli ki özel çalışma da yapmışsın elli hissettin mi balıklama atıyorsun kendini hakemlere de bayağı yedirdin ya bikere yemezse yani yediğin haramlar olmadık yer de çıkarsa ne vardı çalışıp güçlenip kaya gibi olsaydın bizde övünürdük yerli kayamız var diye ama sen de kolayı seçip yok olup gideceksin biraz para bulunca işin ciddiyetini bırakıyors unuz hangi birinizi sayayım
Freestyle sanırım. Mc metoo helal sanaaaaaa

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bunu oynatırsa 3 de yeriz 5 de yeriz ki muhtemelen oynatacak bence.

Neden kendi adını bilmiyomusun ?

bak aynen senin gibi o da böyle cocukca cevaplar veriyordu iste isine gelmeyince
yanliz cok geri zekali bir cocuktu hea
rezil olunca da foruma sövmüstü
sonra da utanmadan buraya girmeye devam etmisti
bazi insanlar cok omurgasiz oluyor malesef

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

bak aynen senin gibi o da böyle cocukca cevaplar veriyordu iste isine gelmeyince
yanliz cok geri zekali bir cocuktu hea
rezil olunca da foruma sövmüstü
sonra da utanmadan buraya girmeye devam etmisti
bazi insanlar cok omurgasiz oluyor malesef

Semih ademin, Bende başkalarının ailelerindeki disilerin ruyasina girdim sanırım. gece gece durup dururken saldırıya gectiler.

Allah bilir ceza verirler şimdi banaaaa ahahahahahaha

Semih ademin, Bende başkalarının ailelerindeki disilerin ruyasina girdim sanırım. gece gece durup dururken saldırıya gectiler.

Allah bilir ceza verirler şimdi banaaaa ahahahahahaha

sen niye üstüne alindin ki simdi kardesim kafan mi iyi gece gece
benim bahsettigim malin ismi yigit karagözz olmasi lazim senin ismin ama yigit karagöz
tek z ile yani
ayni kisi olamazsiniz sanmiyorum o yüzden bos yere sov yapma burada ergen cocuklar gibi

yalniz cok agir köpekmis bu karagözz umarim ayni kisi degilsinizdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt