#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şükürler olsun ilk 11e döndü aslanimmmm

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yine her dokunusta ucus moduna gecmezsen sevinirim. Biraz ayagin yere sert bassin ya.

Butun hava toplarini gene ense kökünle karsila da orgazm olalım reyis.

Sonunda yine gol yemedigimiz bir mac izleyebildim, sagol evlat, yeni savunma kurgusu tanimadan, isini yaptin Denayer kardesin ile...

Kendimi Muslera´nin basarili defansif hamlelerinden sonra, orgazm olan Seniore Mancini gibi hissettim son düdükten sonra... 0 Gol yesss, sadece 1 gol atsaydik de yeterdi, daha bile sevinirdim...
Gecen sezonda ligde 12 tane macta gol yememistik, 19 mac oynayan Semih, o 12 macin 10 tanesinde sahadaydi.Bu sezon da ligde sadece 3 macta gol yemedik, yine ikisinde Semih Kaya vardi...

Umarim bu takim Semih olmayinca da gol yememeyi ögrenir bir gün.

Son düzenleme:
Adamin ozel hayrani Adem :D

Onun icin kombine bile alir yani o derece :asd22:

Adem Cakar kimsenin adami, yada hayrani degil. Biz dogrunun ve Galatasaray icin en iyisinin pesindeyiz.

Gol yemedik diye kahraman semih olmuş yuh yani yuh diyecek bişey bulamadım.

Çocuk onca sene ilk 11de olmasina ragmen çok kötü pas veriyor.

Her gün antrenman yapan adam bunu nasil gelistiremedi

Sonunda yine gol yemedigimiz bir mac izleyebildim, sagol evlat, yeni savunma kurgusu tanimadan, isini yaptin Denayer kardesin ile...

Kendimi Muslera´nin basarili defansif hamlelerinden sonra, orgazm olan Seniore Mancini gibi hissettim son düdükten sonra... 0 Gol yesss, sadece 1 gol atsaydik de yeterdi, daha bile sevinirdim...
Gecen sezonda ligde 12 tane macta gol yememistik, 19 mac oynayan Semih, o 12 macin 10 tanesinde sahadaydi.Bu sezon da ligde sadece 3 macta gol yemedik, yine ikisinde Semih Kaya vardi...

Umarim bu takim Semih olmayinca da gol yememeyi ögrenir bir gün.
Sevdiğim bir filmden kesittir sayın cakar!
uploadfromtaptalk1446152502516.webp

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt