#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir degisikligimiz bosa gitti yine, futbolu biraksin artik her mac sakat

bu sakatlığının çürüklükle ne alakası var? mangalda gözüne bişe kaçar kulağına darbe alır bunun çürüklükle ne alakası var cidden

Çürük demeliyim de salak saçma işlere kalkıştığı için geliyor bunlar.Neden riske girersin ki orada at taça gitsin işte.Bu adam sakatlanmasa büyük ihtimalle Umut-Bilal değişikliği olacak.Umut kırmızıyı yemeyecek orta sahamız daha güçlenecek ve maçı da kazanacaktık.Ama adam illa atraksiyon peşinde.Bunu hep yaptığı için saçma sapan sakatlıklar yaşıyor.Çok dengesiz.

Bu cocukta 90 dakika boyunca saglam kalabilse sasardim zaten, sanssiz midir, beceriksizmidir, gucsuzmu cozemedim ama bi stoperin bu kadar cok sakatlanmasi da buyuk bir soru isareti. Stoper dedigin yigilmaz, kuvvetli olur ve fizigi ile rakip forvetleri sarsmali. Bizde tam tersi..

dün maçı izleyemiyordum mackolikden bakıyordum arada. Semihin Hakanın yerine oyuna girdiğini görünce tamam kaybettik dedim.

He tabi bu maçda özellikle son dk yenen 2 golde onun hatası yok bu maçın mağlubiyetini ona yıkmamak lazım ama bu onun gerçektende vasatında altında bir defans oldugunu değiştirmez

Gökhan Zan'a cam adam diyorlardı ama bu ondan beter.Ayrıca Zan bundan çok daha iyi bir stoper.

SM-G531F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yabanci siniri tamamen kaldirilsa da 2-3 lira para kazansak su rezilden.

defol git artık ya adamlığında sana kalsın bize iyi futbolcu lazım evlat mevlat istemiyoruz

Chedjou ve Hakan Balta´nin nerdeyse her mac yaptigi hatalardan bir kere kendisi yaptigi icin, bu cocugu harcadaniz. YARGILANCAKSINIZ...

bir maçta da ağzımıza sıçma lan. ölür müsün ...

semihi hiç ıslıklamayın tamam mı o galatasarayın evladı

allah senin belanı versin lan bu kaçıncı maç hediye edişin senin defolun gidin artık yeter ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt