#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonservissiz. kiralik ve ucuz oyuncu bulursan Devrim olur. 2011'de yaptin.

Semih için ise şunu söyliyim. Bir defans oyuncusunun oldugu özelliler yok kendisinde. Güçsüz olmasida cabasi. Semih kötü oyuncu bunu kabul et bence. Böyle yumuşak defans oyuncusu olmaz.

Tamamda, o 2011´de olan devrimi begenmiyor ki taraftar. O ilk sene takim halinde futbol oynuyorduk, yillar gectikce kollektif futbol konusunda geriledik. Gayet de normal bir durum, senin offansif ve defansif anlamda organisazyon sikintin var. Cünkü cerez gibi teknik adam degistiriyorsun, devamli yeni sablona adapte olmak zorunda oyuncular, sonra is bireysel kaliteye kaliyor...
Sen istedigin kadar devrim yap, bukadar teknik adam degistirmeye devam edersen, o yeni deverimlerden sonra, bu kadronun basarilarini bile mum ile ararsin.

yemin ederim semihe bi suc bulamiyorum, adam yine cabaliyor ikili mücadelere gimreye ugrasiyor.
bu chedjouyu görünce fitik oluyorum onun yaninda herkes kötü görünür adam mücadeleleri dürbün ile izliyor.
semih iyi bir kadroda en azindan yedek olur.
ama chedjou balta ikili savunma hattinda olunca her zaman gol yeriz.
semihi ujfayla hatirlayin yada gecen sezon son 6 macta chedjou sakatlaninca.
is chedjouya kalsa belki sampiyonda olmazdik.
dedigim gibi ben semihe bir suc bulmuyorum önce onun yanindaki sözde yillarin stoperleri bi iyi oynasin.
aslinda oynamasin bir zahmet baska takim gitsinler. yada balta futbolu birak artik oglum yeter.
sabri icinde aynisi gecerli sizimi izleyecegiz hep lan 20 sene oldu olacak !!!!!!!!!!!!!!!!

Tamamda, o 2011´de olan devrimi begenmiyor ki taraftar. O ilk sene takim halinde futbol oynuyorduk, yillar gectikce kollektif futbol konusunda geriledik. Gayet de normal bir durum, senin offansif ve defansif anlamda organisazyon sikintin var. Cünkü cerez gibi teknik adam degistiriyorsun, devamli yeni sablona adapte olmak zorunda oyuncular, sonra is bireysel kaliteye kaliyor...
Sen istedigin kadar devrim yap, bukadar teknik adam degistirmeye devam edersen, o yeni deverimlerden sonra, bu kadronun basarilarini bile mum ile ararsin.

TaMam işte biz devamini getiremiyoruz. Gönderilecek topçuyu göndermiyoruz. 1. sene oynanan futbolu begenmeyen kişi olamaz sanmiyorum. Durmadan birilerimne sahip çikiliyor takimda. Birileri ceplerini dolduruyor. GS umurlarinda degil. Yüksek ücret alip bir halt yemeyen oyuncular gönderilmeli ama biz birde zam yapip sözleşme uzatiyoruz.:red:

TaMam işte biz devamini getiremiyoruz. Gönderilecek topçuyu göndermiyoruz. 1. sene oynanan futbolu begenmeyen kişi olamaz sanmiyorum. Durmadan birilerimne sahip çikiliyor takimda. Birileri ceplerini dolduruyor. GS umurlarinda degil. Yüksek ücret alip bir halt yemeyen oyuncular gönderilmeli ama biz birde zam yapip sözleşme uzatiyoruz.:red:

Türk futbol taraftarlari, beklentiler realist bir seviyeye cikarmadigi sürece, herzaman MUTSUZ olmaya mahkumdur. Bak basari demiyorum, mutluluk diyorum. Beklentiler cok cabuk yükseliyor, 2011/2012 sezonundan sonra sonraki sezonlar icinde beklentiler, takim icin karsilamasi zor bir seviyeye yükseldi zaten. Takim son 6 sezonda, bir sampiyonluk yasamisti, ve sampiyon olmanin bir heyecani vardi taraftarda. O heyecan artik yok, taraftar bunu artik zaten bir standart olarak bekliyor.

Kulübün o sezondan sonra yaptigi sacma hamleler bir yana, bu taraftari doyurma ihtimalin de cok zor. Devamli ileri, devamli ileri diye birsey yok futbolda, her takimin dogal bir potansiyali var. Galatasaray tarihinin en güzel dönemlerinden bir tanesinin, hic keyifini cikaramadi taraftar.

nggb-2-maenner.jpg

[h=4]Falsche Wahrnehmung
"Wer sich nicht realistisch einschätzen kann, der wird Enttäuschungen nicht vermeiden können. Türkische Medien, Funktionäre, Fans, Trainer und Spieler, sie alle glauben an eine starke türkische Mannschaft. Die Realität sieht leider anders aus."[/h]Davut Cöl...

Milli takimlar üzerinde bunu yazmisti kitabinda, ancak bu realist düsünememe olayi, her alanimizda var.

Son düzenleme:
şu mangal olayından sonra gözünün birinde yuzde 60 görme kaybı olduğunu konusup duruyor millet. üstüne sürekli kafasına tekme yiyince sonuç kaçınılmaz oluyor maalesef.

şu mangal olayından sonra gözünün birinde yuzde 60 görme kaybı olduğunu konusup duruyor millet. üstüne sürekli kafasına tekme yiyince sonuç kaçınılmaz oluyor maalesef.

Bence bu tekmeye kafa atiyor ama önemli olan mermiye kafa atmak yegen

Bu cocuk kafa topuna mi cikiyor boyun topuna mi anlamiyorum. O kafayi egmeyeceksin arkadas.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dünya futbol tarihinin gelmiş geçmiş en armut şeyi.

Al trabzondan cavanda yi.

Carole Ched Denayer Cavanda yap kafan rahat olsun

Semihin kırdıgı yumurta kırkı geçti zatende dünkü maçta golde hem semihin hem denayerin hatası var.

Semih Kaya: "Bir anda bir dalgınlık oluyor ve gol yiyoruz. Buna bir çözüm bulamadık"
Semih Kaya: "Mustafa hocanın gelişiyle savunmayla ilgili çalışma yapacağız muhtemelen. Çünkü böyle olmaz."

Semih Kaya: "Bir anda bir dalgınlık oluyor ve gol yiyoruz. Buna bir çözüm bulamadık"
Semih Kaya: "Mustafa hocanın gelişiyle savunmayla ilgili çalışma yapacağız muhtemelen. Çünkü böyle olmaz."
Mustafa Denizli adamsa yapacağı ilk çalışma seni defetmek olur. Ama muhtemelen her maç 11e koyacaktir. Dün olduğu gibi.

Mustafa Denizli adamsa yapacağı ilk çalışma seni defetmek olur. Ama muhtemelen her maç 11e koyacaktir. Dün olduğu gibi.

Her maç 11 e koyarsa her maç yakar takımı bu da mustafa denizlinin sonu demektir.Semihin oynadıgı hiç bir maçı kazanma ihtimalimiz yok.Adam resmen canlı bomba topu görünce konserve kutusu niyetine vuruyor.

Her maç 11 e koyarsa her maç yakar takımı bu da mustafa denizlinin sonu demektir.Semihin oynadıgı hiç bir maçı kazanma ihtimalimiz yok.Adam resmen canlı bomba topu görünce konserve kutusu niyetine vuruyor.
Ya bunu biz goruyoruz da ne nedense basimizdakiler ne de yorumcular görmüyorlar. Ben dün akşamki kadroyu denizlinin kurduğunu düşünüyorum. Umarım yaniliyorumdur.

Ya bunu biz goruyoruz da ne nedense basimizdakiler ne de yorumcular görmüyorlar. Ben dün akşamki kadroyu denizlinin kurduğunu düşünüyorum. Umarım yaniliyorumdur.

Umarım tafo kurmuşsa da birşey demiyorum aksine iyi olmuş diyorum.Neden dersen şu evlatların rezilligi bir kez daha gün yüzüne çıktı.En azından td eyvah ben bunlarla yola çıkarsam yıl sonunu göremem der ve ona göre önlem alabilir.Her ne kadar umutsuz olsamda.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt