#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
genc stoper her zaman risk.

stoper dedigin kalite olacak, deneyimli olacak. yası 30 üstü olabilir hic sorun deil. 2-3 yıl oynar gider, sonra yenisini alırsın..

en azından 2 yıl taş gibi defansın olur.

En kısa sürede kurtulmak lazım. İsteyen varsa 3e 5e bakmadan satsınlar.

Adem Allah askina sus bak kalbini kiracagim, patlayacak adam ariyorum zaten.

Birak artik su yeteneksiz kazmayi savunmaya.

Bu mal oynadığı sürece kazanmak imkansıza yakındır. Sayesinde Anadolu forvetleri yıldız olacak,o kadar yumuşak ki gelen geçiyor yanından. Pozisyon da alamıyor, sabri umuttan önce bu kovulmalı. Denizli ne zaman göreceksin semihle mac kazanamadığımızı

Kadro dışı bırakılmalı a2 ile maçlara çıkmamalıdır.Gençlere kötü örnek olabilir.

en sevdiğim hareketi, forvetin üstüne paralel çıkıp topa vuramamak :d
semih-kaya-dan-isyan-1161308.Jpeg

Severim ama berbatın da berbatı durumunda.

Chedjou dan da kötü olmayı başardı, her an konsantrasyon kaybı, eksik ve geç hamle.

Ergen beyinli leş.. Aldığın paradan utan lan.

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk

Semih olunca daha az gol yedigimizi gösteren istatistik 4 senenin sonucudur.

1. 10 maclik seri böyle bir istatistiki patlatamaz
2. Bu sezonda ligde olmayinca fazla gol yiyoruz

Bu sezon büyük bir fark yok...

Semih´siz = 6 macta, 9 gol
Semih ile = 7 macta, 9 Gol

Senin bu istatistiklerin tam fakir edebiyatı futbol bu kadar statik mi? Bizim bahsettiğimiz şey semihin yedirdiği gollerde birebir kendi hatasının olmasıdır senin gibi futbola bakarsak ramosunda semihden farkı yok şu istatistik işleri ile kafayı çok bozma.İstatistik ile ben semihi dünyanın en iyi stoperi yapabilirim.

Senin bu istatistiklerin tam fakir edebiyatı futbol bu kadar statik mi? Bizim bahsettiğimiz şey semihin yedirdiği gollerde birebir kendi hatasının olmasıdır senin gibi futbola bakarsak ramosunda semihden farkı yok şu istatistik işleri ile kafayı çok bozma.İstatistik ile ben semihi dünyanın en iyi stoperi yapabilirim.

Sana anlatamiyorum bu meseleyo Serkan bey kardesim. Sen Semih Kaya´nin bu istatistigini, sadece kendi takimi icerisinde karsilastirabilirsin. Yani Semih ile ayni sartlarda oynamis oyuncular ile...

Siz absürt bir sekilde Semih Kaya oynayinca, yenilen tüm gollerde sorumlu oldugunu iddia ediyorsunuz. Ozaman Semih Kaya oynamayinca, o fazlasi ile goller ben yediriyorum heralde.

Son 4 senede bu istatistigi Sabri ile yapsana bir, bak ne cikiyor ortaya... Galatasaray oynayinca kac gol, oynamyinca kac gol yiyor ?

Sizi bilmiyorum, ama benim icin Galatasaray savunmasinin, nasil daha az gol yedigi önemli.

Son düzenleme:
chedjou bundan beter !
bu yine kafayi tekmeye sokuyor mücadele ediyor.
chedjouda oda yok, adam kollarini baglmais beline mac izliyor.

Heralde Eren bir tane kafa topu vermedi maç boyu buna.Yandan gelen her ortaya aha şimdi Eren çakar golu diyerek izledim.Hepsinede Eren vurdu kafayı.Ulan madem alamıyorsun kafa adamdan.Git yanına boz bişey yap bari.Bu kadar gerizekalı bir savunma oyuncusu sol yıllarda görülmemiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt