#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu adamı hala burada savunulursa yuh artık

ne hava topu indiriyor ne adam marke edebiliyor ne top oyuna sokuyor

En rahat topu bile dağa taşa vuruyor

Hala semih semih

Anlayın artık bu adam sıradan anadolu topçusu...

GS yerine anadoluda bir takımda olsa adını bile anmazdınız...

Tam adamdan kurtuluyoruz dedik Ched-Hakan ikilisi tuttu dedik

Hopp helal olsun menejere . Yine devreye soktu paralı kalemşör gazete ve spor sitelerini

Yine semih satılıyor yalanları semihe talip var yalanları..

Bi bakmışız semih yine 11 de...

Anlayın artık !...

Bu adam GS defans tarihinin yüz karası...

Ama GS da adamcılık var. Sabri gibi Aydın gibi maalesef futbol hayatı bitene kadar çekeceğiz bu çileyi..

Sırf bu adam yüzünden seneye digitürkplay almayacam

ulan selcuk icin neler dendi sonra u dönüsü yapildi.
futbol profesörleri, asil sorun chedjou oldugunu görmek cokta zor degil.
birde bekler boktan tabiki orasi ayri.

Ereni buna vermişler bitane hava topu alamadi
tapatalk

Sana anlatamiyorum bu meseleyo Serkan bey kardesim. Sen Semih Kaya´nin bu istatistigini, sadece kendi takimi icerisinde karsilastirabilirsin. Yani Semih ile ayni sartlarda oynamis oyuncular ile...

Siz absürt bir sekilde Semih Kaya oynayinca, yenilen tüm gollerde sorumlu oldugunu iddia ediyorsunuz. Ozaman Semih Kaya oynamayinca, o fazlasi ile goller ben yediriyorum heralde.

Son 4 senede bu istatistigi Sabri ile yapsana bir, bak ne cikiyor ortaya... Galatasaray oynayinca kac gol, oynamyinca kac gol yiyor ?

Sizi bilmiyorum, ama benim icin Galatasaray savunmasinin, nasil daha az gol yedigi önemli.

Evet oynadığı her maç gol yediriyor takım o yokkende gol yiyor diye o mal oynarken yedirdiği extra golleri görmezden mi geleceğiz.

O zaman istatistiğine şunuda ekle sayın adem çakar.

Semih denilen adamın son 4 sezonda o bölgede en çok tercih edilen futbolcu olduğunu ve yediğimiz gol sayısınıda bu istatistiğe dahil et.

Evet oynadığı her maç gol yediriyor takım o yokkende gol yiyor diye o mal oynarken yedirdiği extra golleri görmezden mi geleceğiz.

O zaman istatistiğine şunuda ekle sayın adem çakar.

Semih denilen adamın son 4 sezonda o bölgede en çok tercih edilen futbolcu olduğunu ve yediğimiz gol sayısınıda bu istatistiğe dahil et.

Halen anlatamiyorum sana olayi... Ortalama hesabi yapiyorum. Gol sayisi degil, ortalama. Galatasaray Semih oynamayinca her sene ortalama 10 gol fazla yiyor. Oynayinca ortalama 26 gol, Galatasaray´in en iyi savunma ortalamalarina yaklasirken, ortalama 36 alti, en kötü sezonlarimiza bedeldir.

Demekki ozaman Semih Kaya oynayinca, Galatasaray´da hic bir savunma oyuncusu Semih disinda hata yapmiyor ki, daha az gol yeniliyor.

Burdissoyu ornek almis bu kardesimiz aferin semihcim dogru yoldasin yaninda o kadar stoperler geldi gide gide burdissoyu ornek aldi vay haline senin.

stoper tandeminde semih kaya olan bir takimin avrupada tur gecebilecegine inanio musunuz?

end of story

Halen anlatamiyorum sana olayi... Ortalama hesabi yapiyorum. Gol sayisi degil, ortalama. Galatasaray Semih oynamayinca her sene ortalama 10 gol fazla yiyor. Oynayinca ortalama 26 gol, Galatasaray´in en iyi savunma ortalamalarina yaklasirken, ortalama 36 alti, en kötü sezonlarimiza bedeldir.

Demekki ozaman Semih Kaya oynayinca, Galatasaray´da hic bir savunma oyuncusu Semih disinda hata yapmiyor ki, daha az gol yeniliyor.

Kanki o degilde su Semihine 10 milyon veren olursa giderse sevincten aglarim ben sen ise uzuntuden aglarsin aramizdaki fark bu olabilir mi :D

Takım gol yiyor zaten sen hangi ortalamadan bahsediyorsun bu takımda savunmada ramos olsun yada mascherano olsun bu takım her zaman gol yer biz ondan bahsetmiyoruz .Semihin bire birde rakibine kafa vurdurduğu bire birde yanından kaçırdığı bire birde yerlerde süründüğü ve yedirdiği ,yine kapatması gerektiği rakibini kapatamadığı, topa atlaması gereken yerlerde götünü döndüğü bariz futbol hatalarından bahsediyoruz.

Birde bir defans oyuncusunda bu meziyetlerden nasıl bir tanesi bile olmazken nasıl olurda takımın stoperi olur ondan bahsediyoruz anladın mı?

Takım gol yiyor zaten sen hangi ortalamadan bahsediyorsun bu takımda savunmada ramos olsun yada mascherano olsun bu takım her zaman gol yer biz ondan bahsetmiyoruz .Semihin bire birde rakibine kafa vurdurduğu bire birde yanından kaçırdığı bire birde yerlerde süründüğü ve yedirdiği ,yine kapatması gerektiği rakibini kapatamadığı, topa atlaması gereken yerlerde götünü döndüğü bariz futbol hatalarından bahsediyoruz.

Birde bir defans oyuncusunda bu meziyetlerden nasıl bir tanesi bile olmazken nasıl olurda takımın stoperi olur ondan bahsediyoruz anladın mı?

Hep iddia, hic bir veri yok...

Galatasaray´in gol yemesi mesele degil, az yada cok gol yemesi mesele... Savunma icin, nekadar az, yada nekadar cok gol yedirdigi önemlidir.

Eger Semih oynamayinca, Galatasaray 10 gol fazla yiyorsa senede, ozaman sorunun Semih´de olmadigi acik ve net bir sekilde ortaya cikiyor. Hatta Semih´in yerine oynayan takimdaki oyuncular, daha bile kötü oldugunu gösteriyor.

Demekki Semih olmayinca, bu hatalari kimse yapmiyor, rakipler sihirli gücler ile cok daha fazla gol atiyorlar.

Son düzenleme:
Hep iddia, hic bir veri yok...

Galatasaray´in gol yemesi mesele degil, az yada cok gol yemesi mesele... Savunma icin, nekadar az, yada nekadar cok gol yedirdigi önemlidir.

Eger Semih oynamayinca, Galatasaray 10 gol fazla yiyorsa senede, ozaman sorunun Semih´de olmadigi acik ve net bir sekilde ortaya cikiyor. Hatta Semih´in yerine oynayan takimdaki oyuncular, daha bile kötü oldugunu gösteriyor.

Demekki Semih olmayinca, bu hatalari kimse yapmiyor, rakipler sihirli gücler ile gol atiyorlar.

sorun zaten semih degil chedjou, gecen sezon son 6 maci oynamdi sampiyon olduk.
o oynasa yine zorluk cekerdik.
savunma hatti zaten kötü bekler boktan aferdersiniz ama chedjou tam bir seyirci.
önliberoya ceksinler bari paslari okadar kötü degil. ams savunma icn asiri agir ve ikili mücadelelere hic girmiyor.
bugünki macin 2 golüne bi bakin nasil iziliyor filim gibi izliyor resmen birde stoper olacak.

Son düzenleme:
semihde en sevmediğim bir stoperde olmazsa olmaz olan sertlik hiç yok aşırı yumuşak bir adam semih..mancini bunu çözüp sağ bekte oynatmıştı baya başarılıydı semih bekte..şimdi sadece sabri gibi bir rezilin sağ bek olduğu kadroda sağ bek izlesek keşke..
oyun zekası topla ilişkisi tekniği hiç fena değil ama stoperde eziliyor..

Elmander, Melo, Engin, Eboue, Ujfalusi sayesinde iyimiş görüntüsü verdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt