#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hep iddia, hic bir veri yok...

Galatasaray´in gol yemesi mesele degil, az yada cok gol yemesi mesele... Savunma icin, nekadar az, yada nekadar cok gol yedirdigi önemlidir.

Eger Semih oynamayinca, Galatasaray 10 gol fazla yiyorsa senede, ozaman sorunun Semih´de olmadigi acik ve net bir sekilde ortaya cikiyor. Hatta Semih´in yerine oynayan takimdaki oyuncular, daha bile kötü oldugunu gösteriyor.

Demekki Semih olmayinca, bu hatalari kimse yapmiyor, rakipler sihirli gücler ile cok daha fazla gol atiyorlar.

Sen ne içiyosunn harbiden banada söyle hep iddaa diyor adam ne iddaası aç maç izle biraz hepsi kanıtlı ıspatlı takım savunması zaten sıkıntılı onu biliyoruz semih denilen adamın oynadığı maçlarda daha az gol yediğimizi istatistik olarak söylüyorsun belki o maçlarda rakibin ofansı daha kalitesiz yada beceriksizdi?

Yada semihin olmadığında daha çok gol yememizin sebebi onun yerine giren adamların maç eksiğinin oluşudur?

Bu kadar çok değişkenin olduğu ortamda biz sana daha somut bir şekilde adamın yaptığı birebir hataları söylüyoruz sen hala içinde 150 tane değişkenin olduğu istatistikler ile uğraşıyosun sana kolay gelsin.

sorun zaten semih degil chedjou, gecen sezon son 6 maci oynamdi sampiyon olduk.
o oynasa yine zorluk cekerdik.
savunma hatti zaten kötü bekler boktan aferdersiniz ama chedjou tam bir seyirci.
önliberoya ceksinler bari paslari okadar kötü degil. ams savunma icn asiri agir ve ikili mücadelelere hic girmiyor.
bugünki macin 2 golüne bi bakin nasil iziliyor filim gibi izliyor resmen birde stoper olacak.

sorun zaten semih degil chedjou, gecen sezon son 6 maci oynamdi sampiyon olduk.
o oynasa yine zorluk cekerdik.
savunma hatti zaten kötü bekler boktan aferdersiniz ama chedjou tam bir seyirci.
önliberoya ceksinler bari paslari okadar kötü degil. ams savunma icn asiri agir ve ikili mücadelelere hic girmiyor.
bugünki macin 2 golüne bi bakin nasil iziliyor filim gibi izliyor resmen birde stoper olacak.

Su an yedigimiz golleri tek tek izledim. Yanlis mi görüyorum aceba diye ? Süperlig´de...

Yedigimiz gollerde, kritik denilebilecek hata yapan oyuncular.

1. Chedjou 5 (659 dakika)
2. Hakan 5 (1000 dakika)
3. Sabri 3 (854 dakika)
4. Semih Kaya 2 (659 dakika),
5. Denayer 1 (411 dakika)

Bu degerlendirme takim savunma zaafiyetini, felanda kapsamiyor. Galatasaray´in hem hic bir sablonu yok, hem iyi katki saglayan hücum - orta sahasi yok, hemde bekleri felaket. Genelde bir gol yendiginde, 3-4 oyuncu hata yapar. Ben sadece bir ve iki numarali sorumlulari yazdim... Sadece stoper, ve bek oyuncular...

Sen ne içiyosunn harbiden banada söyle hep iddaa diyor adam ne iddaası aç maç izle biraz hepsi kanıtlı ıspatlı takım savunması zaten sıkıntılı onu biliyoruz semih denilen adamın oynadığı maçlarda daha az gol yediğimizi istatistik olarak söylüyorsun belki o maçlarda rakibin ofansı daha kalitesiz yada beceriksizdi?

Yada semihin olmadığında daha çok gol yememizin sebebi onun yerine giren adamların maç eksiğinin oluşudur?

Bu kadar çok değişkenin olduğu ortamda biz sana daha somut bir şekilde adamın yaptığı birebir hataları söylüyoruz sen hala içinde 150 tane değişkenin olduğu istatistikler ile uğraşıyosun sana kolay gelsin.

Ben and Jerry yiyorum ?

Demin bu sezon ligde yedigimiz tüm golleri izledim, ve gol yedigimizde hata yapan oyuncular arasinda Chedjou ve Hakan Balta ön plana cikiyor savunma oyuncular arasinda...

1. Bu formlu, formsuz olayi Semih´e karsi da bir arguman degil. Cok sakatlik yasadigi icin, onunda büyük bir aradan sonra oynadigi olmustur. Mesela gecen sene...

2. Bu small sample size degerlendirmede bir arguman olabilir. 10 mac alirsan, rakip hücumculari belki az sansli, yada daha becerikli olabilir. Ama 150 maci aliyorsan degerlendirmeye, ozaman tesadüf imkani yoktur.

Ben tesadüf ve sansa da inanmiyorum. Carole sakatlandigindan beri savunmanin hali ortada. Galatasaray´in, stoperler disinda, savunmaya katki verebilecek her türlü adama ihtiyac duyuyor su an.

Galatasaray´da aslinda esas sikinti stoperlerde degil, stoperlerin etrafindaki oyuncularin passif oyunu.

Su an yedigimiz golleri tek tek izledim. Yanlis mi görüyorum aceba diye ? Süperlig´de...

Yedigimiz gollerde, kritik denilebilecek hata yapan oyuncular.

1. Chedjou 5 (659 dakika)
2. Hakan 5 (1000 dakika)
3. Sabri 3 (854 dakika)
4. Semih Kaya 2 (659 dakika),
5. Denayer 1 (411 dakika)

Bu degerlendirme takim savunma zaafiyetini, felanda kapsamiyor. Galatasaray´in hem hic bir sablonu yok, hem iyi katki saglayan hücum - orta sahasi yok, hemde bekleri felaket. Genelde bir gol yendiginde, 3-4 oyuncu hata yapar. Ben sadece bir ve iki numarali sorumlulari yazdim... Sadece stoper, ve bek oyuncular...

Sabri rahat 3ten fazla. Keza semihe öyle.

Sabri rahat 3ten fazla. Keza semihe öyle.

Semih nerede ? Degerlendirmede Wellington´un Gerd Müller vari attigi golü bile, hanesine hata olarak yazdim...

Sabri´nin hatanin icinde oldugu cok daha fazla pozisyon var, ama kisa bir göz attim diye, pozisyonda tüm hata yapan oyunculari yazmadim, yoksa liste uzar. Sadece kritik hata yapan oyuncular yazdim... Bir sag bek icin 3 kritik hata golde, cok yüksek bir oran. Carole ligde hata ile bir gol bile yedirmedi simdiye kadar.

Adam sakatliktan cikti takim her mac 2-3 gol yemeye basladi bu bir tesadüfmü????

Semih müthiş yetersiz şu an. Devre arası kiraya falan gitsin bi silkelensin. Bu kadar zamanlama hatası normal değil.

La ne kirası ufak bir çıkış filan yakalar Anadolu takımında bu yönetim 5 yıl daha imzalar

Envoyé de mon Sony Z3

Sorun 1-2 kişide degil ama Semih kötü futbolcu. Yani öyle böyle degil. anadolu oyuncusu. Hava topu filanda alamiyor. Sadece üstüne gelen toplara kafa vuruyor. Yaninda biri olunca üstüne çikip topa vuramiyor. Eren bunu ezdi.

Ben and Jerry yiyorum ?

Demin bu sezon ligde yedigimiz tüm golleri izledim, ve gol yedigimizde hata yapan oyuncular arasinda Chedjou ve Hakan Balta ön plana cikiyor savunma oyuncular arasinda...

1. Bu formlu, formsuz olayi Semih´e karsi da bir arguman degil. Cok sakatlik yasadigi icin, onunda büyük bir aradan sonra oynadigi olmustur. Mesela gecen sene...

2. Bu small sample size degerlendirmede bir arguman olabilir. 10 mac alirsan, rakip hücumculari belki az sansli, yada daha becerikli olabilir. Ama 150 maci aliyorsan degerlendirmeye, ozaman tesadüf imkani yoktur.

Ben tesadüf ve sansa da inanmiyorum. Carole sakatlandigindan beri savunmanin hali ortada. Galatasaray´in, stoperler disinda, savunmaya katki verebilecek her türlü adama ihtiyac duyuyor su an.

Galatasaray´da aslinda esas sikinti stoperlerde degil, stoperlerin etrafindaki oyuncularin passif oyunu.

yinede asil sorun stoperleri orda saglam adam olsa okadar kolay gol yenmez.
sabri hakan bek olarak nekadar yetersiz kalsada.
önliberoda yok oda dogru ama stoperler cok zayif zaten ilk chedjou hakani saymissin 100de100 katilirim.

yinede asil sorun stoperleri orda saglam adam olsa okadar kolay gol yenmez.
sabri hakan bek olarak nekadar yetersiz kalsada.
önliberoda yok oda dogru ama stoperler cok zayif zaten ilk chedjou hakani saymissin 100de100 katilirim.

Bana göre Galatasaray etrafi düzeltmeden stoperleri degerlendirmek zor olur. Galatasaray´da bir cok oyuncu var, su an takimda eksik görünen, ama daha saglam oynayan bir takimda siritmayacak. Telles nekadar elestirildi, yerden yere vuruldu, ama Inter´de gayet iyi oynuyor simdi. Acip cocuga karsi yapilan yorumlari cikarmak lazim.

Futbolda hata, hata getirir. Kirilmasi gereken sincirler var takimda...

Eskiden Semih'i severdim ama gelisecegine mallasti. Bugun Eren cok caresiz birakti...
Eren bildigin hoplatti seni. Akhisar'da bile oynayamazsin...

simdi tek yapacagin birsey var oda s2trip gitmen....

Italya'ya 3 yıllığına kiralamalıyız. Gitsin de top nasıl oynanır öğretsinler.

Italya'ya 3 yıllığına kiralamalıyız. Gitsin de top nasıl oynanır öğretsinler.

Bu top mop ogrenemez. Klasik Turk futbolcu mentalitesi var. Kendini simdiye kadar gelistirmediyse bundan cacik olmaz. Bun ancak Italya'da Chicken Parmigiana yapmayi ogrenir...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt