#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya insan en azından adamın önüne geçer şut alanını kapatmak için. Iki gerzek de bunu düşünemiyor.

Dünyada hiç bir takımda bu kadar beyinsiz gerizekalı adam biraraya gelmemiştir herhalde. Beyinsizleri saysay bitmiyor bizde.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Semih geri geri gidiyor. Sabri denen mal niye saga gidiyor ben onu çözemedim. Sanki bu hiyari döndürmüşler. Saga dogru çekiyor gibiydi. Ne beyinsiz heriflerle oynuyoruz bro ya

Semih geri geri gidiyor. Sabri denen mal niye saga gidiyor ben onu çözemedim. Sanki bu hiyari döndürmüşler. Saga dogru çekiyor gibiydi. Ne beyinsiz heriflerle oynuyoruz bro ya
Ya zaten o Sabri denen kazma yüzünden 14 senedir neler çekiyoruz, 14 senede kendini bir gram geliştirmedi hatta geriledi bile. Eskiden hızı falan vardı onu da kaybetti.

Ne duracağı yeri bilir ne koşacağı yeri bilir ne top kontrol edebilir ne orta açabilir ne top çalabilir ne 2m pas atmasını bilir ve bu kazma multimilyoner oldu sayemizde.

Aynısını Semih de de yaşayacağız görürsün, o da Sabri gibi evlat/Florya çocuğu kontenjanından yıllarca paraları cukkalayacak kendini bir gram geliştirmeden. Ha bir de çok efendi adam ya herkes çok seviyor.

Bana efendi gelmiyor artık iyice itici oldu. S.olup gitmeli en kısa zamanda çünkü bundan bir bok olmaz adamın kafa yapısı sorunlu bir kere 1 yabancı oynamalı diyor Hamit den sonra geleceğin rızık beyi.

Son düzenleme:
Ya zaten o Sabri denen kazma yüzünden 14 senedir neler çekiyoruz, 14 senede kendini bir gram geliştirmedi hatta geriledi bile. Eskiden hızı falan vardı onu da kaybetti.

Ne duracağı yeri bilir ne koşacağı yeri bilir ne top kontrol edebilir ne orta açabilir ne top çalabilir ne 2m pas atmasını bilir ve bu kazma multimilyoner oldu sayemizde.

Aynısını Semih de de yaşayacağız görürsün, o da Sabri gibi evlat/Florya çocuğu kontenjanından yıllarca paraları cukkalayacak kendini bir gram geliştirmeden. Ha bir de çok efendi adam ya herkes çok seviyor.

Bana efendi gelmiyor artık iyice itici oldu. S.olup gitmeli en kısa zamanda çünkü bundan bir bok olmaz adamın kafa yapısı sorunlu bir kere 1 yabancı oynamalı diyor Hamit den sonra geleceğin rızık beyi.

Semih gitsin mangal yapsin. Gözüne kömür kaçirsin. kendine küfür edenlere eyvallah kardeşim desin. Öyle efendi olmaz. Şark kurnazi olur. Zaten 1 yabanci olmali cümlesinden sonra nefret ettim. Gitmeli derhal.

Yabancı sınırı değil de yerli sınırı 1 olsa ligi açık ara şampiyon bitirip Avrupa da her sezon çeyrek finaller görebiliriz

şu an fosur fosur uyuyo mudur acaba,bak bu saatte bile kahroluyoruz senin kendiliksiz oyunun yüzünden,haftalardır rezilleri oynuyorsun hiç kafana takılıyor mu acaba ben neyim ne yapıyorum diye .

oglum bak senide su sabri abinide sonra su gobekli orta ozurlu olcan abinide sonra su kazma yetenek yoksunu umut abinide hepinizide .....

ade153e03c77803612e5a454a01a62a3.jpg

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Adem istatistik çıkarmadımı daha.Bu maçtada yaptı yapacagını.Adam daha kafa topuna yükselemiyor bile.Böyle rezil bir herifi takımda oynatmak utanç verici gerçekten.

1 maç da salaklık yapma ulan 1 maç...Hiç mi sağından solundan haberin yok..1 bjkli yok yanında topu arkaya aşırtmaya çalışıyor.. tez zamanda defolup gidersin umarım

Sabri ile birlikte yoktan var ettiler golü.

{taptap}

Adamın ne kabahati var arkadaş teknik direktör diye aldığımız adam et kafa bunu futbolcu diye sahaya sürüyor adam ben oynamammı diyecek.Böyle futbol fakiri adamları hoca diye takımın başına getirirsen böyle futbol fakiri adamları izlersin işte.

2011'de köpek gibi oynuyordu.Sonra Maaşı artırıldı.Sonra sakatlık geçirdi.Baktı ki yatarak para yemek çok güzel,devam böyle .Haysiyetsiz herif.

-Tapatalk-

Son düzenleme:
Arkadaş bir futbolcu da teknik olmaz.Veya belli bir kapasitesi vardır o kadarını verir sana ama bir futbolcunun beyinsizi de hiç çekilmiyor.Resmen semih umut sabri gibi adamlarda beyin yok.Bu da bizi kanser etmeye yetiyor.

stoperliği rakibi beklemek, rakip kovalamak sanan bi arkadas bu.

diyor ki, stoper futbolcu gibi hissetmez kendini bekler müdehale yapar.

buna göre de çalısıyordur muhtemel ama beceriksiz oldugu için onu da yapamıyor. Günümüz futbolunda stoperden kurulurken oyunlar, stoperler alıp giderken bizim hırtolar anca geriye pas veriyor. kafa çünkü sadece rakibi engellemek üzere kurulmus, kimlerden neler bekliyoruz bizde artık.

Maçın istatistiğine bak; Sneijder'den sonra en çok topla bulusan Muslera olmus takımda.

sabriyi burakı umutu geçtim bu adamı tek bir maç daha görmek istemiyorum. her maç bunun yüzünden banko 1 gol yiyoruz

Çuval. 5 para etmez, keşke iteleyebilsek İnter'e filan.

ülke futbolunun taze kanlara ihtiyacı vardı. semih o döneme denk geldi basımıza ferdinand kesildi.

bizim altyapıdan hic bi bk olmaz. onun bunun akrabası hoca olur, akabinde dayısı olan futbolcu olur.

her yıl A takıma girebilecek bir gencin cıkmasını bekler ve hocalara su adama şans ver diye sitem ederiz ama sonuc olarak;

20 yılda sadece bir adet Arda cıkartırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt