#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
semih kaya: bence yabancı sınırı 1 olmalı.

yabancı kuralı 1 olsa o hakkıda senin yerine kullanırım yeteneksiz herif.

Yediğimiz gol de adama temas edeceğine önünü açıyor.

Ofsaytı bozuşu:

Rakibe "gel yaw beni çalımlasana kanka, param yatıyo" diyişi

Şut çeken rakibine yaptığı büyük iyilik

HELAL SEMİH :005: KAYA GİBİ ADAM

sinirden maçı izlemiyorum ama dedim ki yediğimiz golde o semih denilen futbol yoksunu kesin vardır kıyısından köşesindende olsa pozisyonda bir hatası vardır demiştim.Bırak kıyısından köşesindeni adam bildiğin golü yedirmiş bunu oynatan hocada türkiyenin en ileri gelen hocasıymış sözüm ona vay o ülkenin haline.

direk sövmek gerek zor tutuyorum kendimi ulan serbest olsun küfür sabaha kadar köpekler işesin ulan semih kaya denilen futbolcu müsveddesi..
bunun ne olduğunu o çok iyi denilen ilk sezonlarında anlamıştım hepiniz çok beğeniyordunuz arşivden çıkıp bulacam yeryüzü tarihinin en kötü stoperi sarı çiyan efendiliğin batsın

Moderatör tarafında düzenlendi:
Milyon kere dedik ulan futbolcu değil diye. Bu leşin açıklarını Ujfalusi kapatıyordu. O gittiğinde de bütün foyası meydana çıktı.

Ama nedense oynatılıyor. Çünkü torpilli, çünkü evlat, çünkü efendi.. Tamam işte Galatasaray'da ilk 11 oynamak için bütün vasıflara sahip bir eleman.

Götünü erken kaldırdık hem kulub hem taraftar olarak.
Aldığı zam sonrası bir gram katkısı olmadı takıma. Gitsin tekmeye kafayı ptt de atsın.

1 yabancı bile cok acıklamalarını unutmadık. Yabancı dusmanı ırkcı herifler. Kısa sürede def edilirsiniz insallah

Sabri'nin adı çıkmış, bu semih var ya 5 tane sabri eder takıma zarar verme anlamında. Defol git titrek herif.

Efendi diye bu oynuyor, koray ise oynayamıyor. Denayer bunu ayağında top diye sektirip duvara yapıştırır ama adam oynayamıyor semih oynuyor. Torpillinin kralı bu herif.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

semih bir maçtada çalım yeyip gol yedirme be kardeşim ayıptır ya

La hakkatten, Umut asist Semih gol gibi bir şey oldu. Yani bu adamların daha ne yapması lazım kesik yemesi için kadro dışı bırakılması için? Maç başı kendi kalelerine 5 gol falan mı atmaları lazım? Ulan ben, hayatında 20-30 kez topa dokunmuş ben, sahaya içip çıksam, çıplak ayakla çıksam bu dangalaklardan daha kötü oynamam. Elazığspor'da yedek kulübesinde ömrünü geçirecek adamlar Galatasaray'da 11 oynayıp senelik 7-8 milyon TL götürüyor inanılır gibi değil.

FB yi bu bakımdan takdir ediyorum; yetersizliği bilinen oyuncu bir şekilde bertaraf ediliyor, kadroda en fazla yedeğin yedeği durumunda tutuluyor...

Bizde ise böylelerine yıllarca ''İlk 11 in doğal oyuncusu'' gözüyle bakılıyor, sakat veya cezalı olmadığı müddetçe takımdan kesilemiyor; izahı kabil değil... Bunca yanlışa rağmen, sportif başarı olarak yine iyiyiz vallahi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt