#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu çocuk kafasına aldığı son darbeden sonra kendine gelemedi.

bi çare bulunmalı artık umuda,buna..trübünden inip şapacak yoksa taraftar..:red:

keşke emre can coşkun'u giresunspordan geri getirip semihin yerine oynatsaydik

semihten daha kötü olamaz

Yeni Bülent Korkmaz diye yıllar önce çıktı ortaya ama 1 adım bile ileri gidemedi. Artık sene sonunda birine postalamak lazım. Gerçi bu haldeyken bunu kim alır o ayrı

Adem çakar seni severim ama su Semihi savunma yanlış analiz yaptım de bu adam bırakın Türkiye yi evrenin en kötü en rezil stoperi futbolcusudur..bu sarı adam nefretimdir bu adamı oynatan teknik adam haindir onu savunan akıl tutulması yaşıyordur umut sabrı filan çok konuşuluyor ama açık ara takımın rezili bu sarı adamdır.. Sadece bir tek yalnız nacizane özelliği vardır altyapimizdan çıkmış olmasi.

merak ediyorum bu yeteneksiz nezaman ne oynamisda her sakatliktan sonra hemen birileri kesiliyor, denayer sag bek oluyor sirf bu vitaminsiz oynasin diye. koray her türlü buna 10 basar

bu taraftarla bu kdar tasak gecilmez,kimi istemiyosak evlat diyerekten bas taci yaptiniz,

katliama az kaldi,floryayı basip kazmatorları tokatlayacagimiz gün yakındır.

Adam semihi oynatmak için linnes i kesiyor denayer sağa çekiyor devamında yine semihi çıkartmamak için sabriyi oynatabilmek adına carole çıkartıp sabriyi alıyor lanet olsun böyle düzene bunun adı bildiğin takıma ihanettir.
aynen abicim. semih oynasin diye neler yapti dede. bende bunu demek istedim son iki postumda. bu yerli lobbisi siktirip gitmeden bize hayir yok, cok basit

Bunak Denizli Hamza'yı bize aratıyo ondan da beter çıktı. Hamzaoğlu bile son dönemde Semih'e kesik atmıştı.

D5803 cihazımdan gönderildi

Milli Takım ile oynadığı maçlarda çok vasattı, o yüzden Terim çok üzerine gitmiyor o konunun.

tapatalk

Mutlaka faydalanmali bu aralar yine formda Leverkusen da. Semih ile falan ugrasilacagina onu denesinler. Evet 3-0 lik Izlanda macinda falan kötüydü hatirliyorum ama orada Terim de bos yere sacmasapan bir dizlis ile baslamisti o mac.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt