#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakatligi var macta.

bugun hatalı 2 gol yedirecektir

Defansın değişmezi formayı hemen kaptı

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8ZPQYQ.jpg

Bu adama kimse nerede durması gerektiğini söylemiyor sanırım gerçi söyleselerde futbol zekası sınırlı olduğu için algılamasını beklemiyorum bu pozisyonda g.birliğinin beceriksiz oyuncusuna dua ediyoruz.

qMjRG5.jpg

Bu pozisyonda ofsayt olarak lehimize kesiliyor g.birliği oyuncusu çok küçük bir farkla ofsayt ancak semihin pozisyon alışı ve arkasına atılan toplardaki acizliği buradada kendisini gösteriyor hakem ofsaytı çekmemiş olsa her zaman olduğu gibi arkasına atılan topu süpürecek bir stoper olmadığı her halukarda ortada.

57L2aR.jpg

E8rpmA.jpg

Gelelim maçın en baba pozisyonuna araya ve arkasına atılan hiçbir topu süpürememesi galatasaray savunmasının en büyük zaafıdır zaten semih kalibresinde bir oyuncu ile oynarsan her zaman bu şekilde pozisyon vermeye mahkumsundur.Allah rızası için araya atılan bir topuda kes be kardeşim bir kere olsun rakibin pas açısını kapat ve araya top yeme bu kadar mı acizsin?Bunu yapan adam senelik 1.600.000 euro ve maç başı 15 bin euro alan adam.Zaten kafasına gelipte dokunamadığı topu hiç saymıyorum. Adamda sahanın hiçbir noktasında hiçbir meziyet yok ve nasıl oluyor bilmiyorum ramos bile gelse sanırım kesilemeyecek bir oyuncu durumunda allah sonumuzu hayır etsin.

evladımız. oda sabri gibi jubilesini yapana kadar bu formayı terletmeye devam edecek.

JAZXXY.jpg

Bak bak bak...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Futbol dersi alıyomuş bu kadar sene bi bok ögrenemedigin belli oluyor

Mangal yakma dersi verilir semihcim

Yanlışlıkla bu leşi Euro 2016'da görmeyiz umarım. Dünya Kupası eleme maçlarını izleyince buna yine iyi sövdüm.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt