#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okadar kötü bir futbolcusun ki, sana futbolcu demek bütün futbolculara hakaret oluyor

Stoperde Chedjou'yla aynı seviyede bu sezon

Galatasaray tarihinin en kotu stoperi oynadigi her mac takimin 1 kisi eksik oynamasina sebep oluyor buna futbolcu diyende futboldan zerre anlamiyor demektir.

bakalım fener maçında bunu oynatmak için ne gibi farklı defans kurgusu göreceğiz çok merak ediyorum.Semihi stoperde oynatmak için korayı sağ beke koyan bir anlayış bu maçta nelere sebep olacak çok merak ediyorum.

Ligin ilk 8 sırasındaki takımlar içindeki en kötü stoper. Evlat ayağına milyonları götürüp oynadığı her maç minimum 2 gol yediriyor bireysel hata ile

Fan försiyi yıldız yapacak, hayata döndürecek.

3-5 çizgiden oluşan çöp adamlar var ya onlar gibi çelimsiz üflesen yıkılıyor.Birde buna stoper diyoruz.İnsan biraz diri olur iki omuz atılsa kaleden köşe gönderine fırlayacak durumda

Kesinlikle bir Anadolu kulübüne kiralanmalı ve gereken ders verilmeli. Performansı yine dip olursa da yollanmalı.

tapatalk

seni desteklediğim güne lanet olsun.insan 1 gram mı gelişmez?sakatlan da çık diyecek duruma getirdin bizi,defol git.linnesin,korayın hakkını yiyosun.

Son düzenleme:
Teşekkürler Sergen, senin sayende şüphesiz ki Semih eski performansından ağzımıza bir parmak bal çalacaktır.

Yorumlardan anladığım kadarıyla maç başlamadan gol yedirmiş

bu adamın nasıl bir lobisi var abi ya.. adam berbat ötesi berbattttttt.. ama hala oynuyor anlamıyorum !!!!!!!!!

git lan bu takimdan.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Volkan'ı kaçırdığı pozisyon hariç iyiydi.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt