#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fedakarlık yapıp derbide takım arkadaşlarını yalnız bırakmayacaktır.

Semihi ben seviyorum ya fazla yükleniyoruz sanki

Biraz yükseliş gösteriyor son 2-3 maçtır ancak hala çok çok yetersiz, sakatlık problemi de var. Görece genç sayılır, Çin'e kakalayabiliriz. Eğer gönderemezsek 4.stoper olarak kalabilir en fazla.

dugunune cagirmazsa ayip eder
burda tek basima savas veriyorum

evleniyor bugün

Circ9n9WkAEhCCM.jpg

Dursunu nikah sahidi mi yapmis?

Of Semih ne yaptin sen. Bu Dursun'un elinin degdigi birseyden hayir gelmez.

Allah mesut etsin. Oglu yada ogullari olursa, boylari bayagi uzun olur.

Valla öğlen twitterda 1-2 şey gördüm ama üzerinde durmamıştım.Adam sahiden evlenmiş,ben başkan olsam anında kadrodışı bırakırdım.Takım felaket halde,önümüzde çok önemli lig ve kupa maçları var ama sen git düğün yap.Tüm aklını-enerjini bu düğünle meşgul et.Aferin Semih Bey aferin!

Semihin pek oynayamadığı sezonda halimiz ortada

Ne kadar değerli bir oyuncu olduğu gözler önüne serilmektedir

Bu güveni sayın başkanımız Dursun Özbek Semihin sözleşmesini uzatarak göstermelidir

Valla öğlen twitterda 1-2 şey gördüm ama üzerinde durmamıştım.Adam sahiden evlenmiş,ben başkan olsam anında kadrodışı bırakırdım.Takım felaket halde,önümüzde çok önemli lig ve kupa maçları var ama sen git düğün yap.Tüm aklını-enerjini bu düğünle meşgul et.Aferin Semih Bey aferin!

evlenmesini geçtim Çirağan sarayinda düğün yapiyor. Bizden gitsinde nerede ne yapiyorsa yapsin. Bu vitaminsizin 1.500 milyon euro almasi beni fena sinirlendiriyor.

Bu ne saçmalık

Dogru sezon bitmesini bekle 2 hafta sonra yap ne kaciyo

~tap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt