#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dugun yapti 6 attik
bos yapmak isteyenleri sulu muhabbet basligina transfer edelim

Valla öğlen twitterda 1-2 şey gördüm ama üzerinde durmamıştım.Adam sahiden evlenmiş,ben başkan olsam anında kadrodışı bırakırdım.Takım felaket halde,önümüzde çok önemli lig ve kupa maçları var ama sen git düğün yap.Tüm aklını-enerjini bu düğünle meşgul et.Aferin Semih Bey aferin!
Cenk tosun da yaptı aynısını çıkıp haftasına da şampiyon oldular.
Karakter olsun, iyi calissinlar yeterki.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih,takım perişan,taraftar kan ağlıyor vs vs..Önünde çok önemli maçlar varken kafanı düğünle meşgul etmeye hakkın yok.Neyse geçti artık,ne halt yiyorlarsa yesinler.

1 yabanci siniri olmali diyen bir karakter bu. kendi gibi çöpleride düşünüyor. Bencil değil helal olsun.

Her yil sakatlanan stoper olmaz. Gecen yil da sakatti. Bu yil da sakat.

Emre gungor, gokhan zan ornektir. Stopersen az sakatlanican.

Cunku 2 stoper en hayati ikilidir. Uyumlari kusursuz olmali, surekli olmalilar.

Bulent-Stumpf gibi

Bulent-Popescu gibi.

Bulent-Emre Aşık gibi

Bulent gibi olmali diycem de Turk futbol tarihinin en buyuk stoperi idi Büyük kaptan.

Hadi o kadar istikrarli olamasan da yarisi olsan yeter ama nerdeeee! :(

İyi değildi. Ofansa zaten katkısı yok, defansta da önündeki partneri çok yardıma gelmeyince zorlandı. Ama Volkan bire bir yakaladığında hep ekarte etti Semih'i. Bu kadar etkisiz olmaması lazımdı.

Çöp tenekesi daha iyi oynardı. Berbat herifin teki bir de utanmadan öne çıktı sanki iyi defans yapıyor da.

bu nasıl bir rezildir volkan şen o kadar etkisiz olmasına rağmen her topu aldırdı yine hatta bazı pozisyonlarda yasin sol bek gibi oynadı lanet olsun seni bu takımda tutana.

Bu gozler Denayer i stoper de gordukten sonra artik Semih i daha orada kabul edemez.

Kötü değil rezildi, anadoluya doğru yol alması lazım artık.

Ne kadar umutluyduk senden, ama hepsini yere attin be Semih. Ne orta defansda, ne sag bekde is yapiyorsun, sag bekde ayri rezaletsin. hic teknigide yok bu ne be, pas veremiyor normal insan gibi, becereksiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt