#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu herifi savunma argümanı da Chedjou ha. Aylardır başka şekilde savunan kalmadı. Herif oynamaya oynamaya kendini unutturdu. Takımdaki açık ara en leş stoper. Umarım birkaç maça çıkıp kendini hatırlatır ve daha sonra kariyerini bitirecek şekilde sakatlanır da kurtuluruz bu çöpten.

Son düzenleme:
Evlat adı altında paraları götürüyor bir kadro dışı da buna gerekli bir işe yaradığı yok 2 sezon önce stancu ya asist yapıp şampiyonluktan edecekti bizi neyseki stancu kazma çıktı hala aklımda o ve onun gibi pozisyonlar kendi kalesine attıklarını saymıyorum bile

Evlat adı altında paraları götürüyor bir kadro dışı da buna gerekli bir işe yaradığı yok 2 sezon önce stancu ya asist yapıp şampiyonluktan edecekti bizi neyseki stancu kazma çıktı hala aklımda o ve onun gibi pozisyonlar kendi kalesine attıklarını saymıyorum bile

Herif maça çıkmıyor ki millet nasıl futbolcu olduğunu hatırlasın.

Herif maça çıkmıyor ki millet nasıl futbolcu olduğunu hatırlasın.

yahu dayısı amcası var işte çıkıp oynadığında zaten şöyle agresif bir ofansa denk geldiğinde vitaminsiz hemen sakatlandım bahanesi ile oyundan çıkıyor çünkü biliyor rezil olacağını sahada koşacak hali yok.

Bunu da Sabri gibi yıllarca evlat ayağına besleriz.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Suç ben de adam yerine koyup cevap vermek bazılarına göre fazla geliyor. Adamlık maalesef herkes de bulunmayan bir özellik.

Bak ben seni alıntılamadım geldin kendin bulaştın ben ortaya yazdım semihi chedden iyi bulan bir sürü insan vardır sen kendi kendine triplere girmeye başladın sonra yok g.tümle izlemiyorum falan diye seviyeni ilan ettin.

En son olmadı fake hesap falan deyip saçmalamaya başladın.Forumda trollük yapacağın adamlar vardır birde yapmayacağın adamlar vardır ben o yapmayacağın adamlardan biriyim eğer kim olduğumu bu kadar merak ediyorsan.

O yüzden ikile git akranlarınla takıl.

Sadece ÖZLEDİM...

semih-kaya-kararini-verdi-39902.jpg

ulan 3 yaz önce filan bu adam mangal yaparken gözüne kömür kaçtı ameliyat filan oldu ondan sonra toparlıyamadı birdaha

alanyaspor adına abdoulaye ba nın partneri olarak iş yapacaktır

turuncu forma da yakışıyor zaten (yelek)

Son düzenleme:
lanet olası bir kömür yüzünden kaybettik evladımızı LANET OLSUN.

Chedjou olmadığında sakarlık kontenjanını rahatlıkla doldurur aslan parçası, sakat olmadığı zamanlarda tabi :ka21:

Beşinci stoper konumuna geldi. 18 e bile giremez artık

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt