#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanildim demek bu kadar mi zor yaw

Allah yardimcisi olsun ne diyelim

Adam Refik'e evinden çıkmıyorsun yazmış hahahaha vay arkadaş

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Semih leşi kıymete bindiyse işimiz var..

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Semihi de bi stoper olarak fazla beğenmem fakat umarım kendine birazda olsa gelmiştir.Zira bu Chedjou malının yerine direk koysak daha faydalı olur stoperde.

Dalga mi geciyonuz lan kjaer hepi topu 2 hafta top oynadi herifler bir sistem oturtuyor hem. 50 tane farkli adamla olur oyle hatalar. Chedjou 4 senedir onunde selcuk arkasinda muslera yaninda sabri ve baltayla oynuyor. Neyini ayni orneklendirecen bu adamin.

Chedjou denilen adami ya doveceksin ya soveceksin. Mal hatta onden gideni bi bakarsin macin 10 dakikasi maldini geri kalan 80 dakika salih dursundan hallice. Tamam ilk bir kac yil bizde sabriye, semihe falan bok attik, hakana attik selcuk yardim etmiyor dedik yine bok attikta gecmis gecmiste kaldi erkesin bir tolerans noktasi vardir bu adam daha 6macta bunu asti.
Tamam teknik de, oyun kuruyor 50 macta bir gol atar de eyvallah deriz ama bu adamin su an futbolda yeri yok halisaha degil profesyonel futbol dunyasi.

Hayir hali sahada bile boyle savurgan olup keyfi gol yedirsen ulan adam basi 7 tl veriyoruz ne yapiyorsun.diye kafa goz dalarlar.
Gitsin evinin bahcesinde top sektirsin bu saatten sonra maximum bunu yapar.

Son olarak savunan savunmaya calisan adam da futboldan cakmiyordur. Potansiyeline yazik etmesin eskrim falan izlesin orda daha teknik vuruslar var.
Olmadi kaplumbaga yarisida gecer not alir.

Yaşıyor mu ya, Hamit'le fazla haşır neşir oluyor herhalde

İhtiyacımız olan stoper Corlukadır

Dalga mi geciyonuz lan kjaer hepi topu 2 hafta top oynadi herifler bir sistem oturtuyor hem. 50 tane farkli adamla olur oyle hatalar. Chedjou 4 senedir onunde selcuk arkasinda muslera yaninda sabri ve baltayla oynuyor. Neyini ayni orneklendirecen bu adamin.

Chedjou denilen adami ya doveceksin ya soveceksin. Mal hatta onden gideni bi bakarsin macin 10 dakikasi maldini geri kalan 80 dakika salih dursundan hallice. Tamam ilk bir kac yil bizde sabriye, semihe falan bok attik, hakana attik selcuk yardim etmiyor dedik yine bok attikta gecmis gecmiste kaldi erkesin bir tolerans noktasi vardir bu adam daha 6macta bunu asti.
Tamam teknik de, oyun kuruyor 50 macta bir gol atar de eyvallah deriz ama bu adamin su an futbolda yeri yok halisaha degil profesyonel futbol dunyasi.

Hayir hali sahada bile boyle savurgan olup keyfi gol yedirsen ulan adam basi 7 tl veriyoruz ne yapiyorsun.diye kafa goz dalarlar.
Gitsin evinin bahcesinde top sektirsin bu saatten sonra maximum bunu yapar.

Son olarak savunan savunmaya calisan adam da futboldan cakmiyordur. Potansiyeline yazik etmesin eskrim falan izlesin orda daha teknik vuruslar var.
Olmadi kaplumbaga yarisida gecer not alir.
Ona bakarsan Kjaer önünde 3 defansif orta saha ile oynuyor, bizim stoperler önünde Selcuk ve Bilal ile oynadi.

Buna ragmen Kjaer gecen senede bu senede saçma goller yedirdi.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Ne Kjaer ne Skertel ne de Chedjou. Yaşasın Vedran Corluka

Ts nin aldigi stoper Duricka bile chedjou'ya 10 basaf

Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk

Ona bakarsan Kjaer önünde 3 defansif orta saha ile oynuyor, bizim stoperler önünde Selcuk ve Bilal ile oynadi.

Buna ragmen Kjaer gecen senede bu senede saçma goller yedirdi.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Kardeşim hiç birimiz gaspçı değiliz e cambaza bak oyunu da oynamıyoruz bu sebeple. Herkes kapısının önünü süpürsün önce. Hayır kusursuz adam olsa zaten türkiyede işi yok.

Kjaer 10 maçta bir mallık yaparsa senin adamın her maç kış ile yaz gibi iki devre farklı oynuyor.

Kjaer mal ise chedjou geri zekalıdır. Körü körüne bir adamı savunmayı da bırakın.

Kjaerin 7 maçta 2 gol 1 asisti var ona bakarsan seninkinde 1 asist. +içe asist ve golleri saymayalım.

Chedjou ilk geldiğinde de böyleydi bakma takımda iş bitirici adamlar vardı melo vardı falan sırıtmıyordu. Takke açılınca kabak gibi ne olduğu ortaya çıktı.

Kafaya çıkamayan stoper.

Her şeyi savunun o önünden giden topa bakan malın evladını savunmayın bana. Babamın oğlu olsa yüzüne küfrederim hiç kimse bu kadar gevşek olmaz olamaz. Tek hamleli stoper olan semihten ne farkı var niye semihe gelince küfredelim, hakaret edelim, gönderelim chedjouya gelince ama önünde ama yanında.

Ama sabri otoban yapıyor misal olduğu yeri değil mi.

Stoperde Semih ve Serdar'ın oynama zamanı geldi artık.

En azından mevcut durumdan kötü olmayız.

Takımın en zayıf bölgesi açık ara.

son 3 şampiyonluğumuzda direk katkısı olan semih evladım bir an önce oynamaya başlamalı artık şampiyonluk inancımız kuvvetlenmeli..

semih ve emre çolak'a sevgim fazladır hem iyi topçulardı hem iyi GALATASARAY'lılar evladçılık yapıcaksam bunlara yaparım. :)

Semihi ben de cok severdim, hatta burada cok korudum adami ama artik pek bir ümidim yok kendisinden. Yükselise gecerse sevgim belki yine depresir.

Colaki da severim, kerataya cok sövdük falan ama takimda kalmaliydi bence. Tabi Avrupa'ya gitmesi de kendi acisindan dogru karar, keske daha önce gitseydi. Mesela Arda'dan cok daha yetenekli bir futbolcu bence ama iste hersey yetenek degil. Keske 20 yasinda falan gitseydi simdi bambaska yerlerde olabilirdi.

Semih kaya amator kumede bi takimin stoperi olsa kendisi icin daha hayirli olur.

tapatalk

O topa ayaga kafasini sokardi. Sevmem Semihi ama o nu yapardi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt