#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki goldede kanadini bos birakan Carole suclu degil,tum suc stoperlerde������
s
Kanati bos birakmak diye birsey mi olur futbolda Serkan. iyi ozm hic orta yapmasin rakipler.

2 golde de rakibinden 10 metre uzak nerdeyse Semih. 1. golde Sabri Webo'yu tutuyor, bu nasil adam paylasimi ben bunu BJK macindan beri diyorum. Balta 2. golde ön diregin bile önünde bos takiliyor BJK macinda ki ilk golde oldugu gibi. Semih yine Webo'ya uzak..

2 golü yedirdi diyebiliriz, ama 2. golü attigimiz an onun orda ne isi var cözemedim, atti bir türlü.

s
Kanati bos birakmak diye birsey mi olur futbolda Serkan. iyi ozm hic orta yapmasin rakipler.

2 golde de rakibinden 10 metre uzak nerdeyse Semih. 1. golde Sabri Webo'yu tutuyor, bu nasil adam paylasimi ben bunu BJK macindan beri diyorum. Balta 2. golde ön diregin bile önünde bos takiliyor BJK macinda ki ilk golde oldugu gibi. Semih yine Webo'ya uzak..

2 golü yedirdi diyebiliriz, ama 2. golü attigimiz an onun orda ne isi var cözemedim, atti bir türlü.

ilk gol de carole 'ün de hatası var

çok uzak rakibe

durduğu yerde tehdit unsuru yok

Hem bireysel hem de takım halinde savunma yapmayı bilmiyoruz. Ceza sahasında sayıca üstünken hem adam hem alan savunması yapar rakibe top göstermezsin normalde. Bizde herkes diziliyor ve öylece kalıyor. Webo 2m sağda ya da solda başka oyuncu suçlanacaktı. Oyuncular yetersiz, kötü ama hoca da onlar kadar kötü.
Semih ve Ched ikilisi kalemizden, Muslera'dan ne kadar uzakta olurlarsa o kadar iyi bizim için.

ilk gol hakanin bosuna adama ihale etmege kalkmayin
ikinci gol ve ondan once webonun vurdugu topta hatali
ama KRAL golunu sokarak puani kazandirmistir :ayatollah: helal

s

Farkli birsey demiyoruz golde stoperlerde hatali zaten ama en az onlar kadar Carole hatali ,Carole bu kadar kolay orta imkani verdirmeyecek o stoper bozuntularida webonun tek etkili oldugu kafa toplarina onlem alacakti gerci bunu hocanin planlamasi gerekiyor ama webonun nasil 1 oyuncu oldugu ile ilgili 1 fikri varmidir bilemiyorum.

Yalnız kariyer golünü attı. Futbolu bırakabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yalniz beyler/bayanlar bu Semih Paf takiminda oynarken devamli gol atardi ben o ara az cok takip ediyordum GS tv'yi. Tabii oradaki seviyenin rezil oldugu gercegi degistirmez de.

benim de telin şarjım bozuldu ama forum üyelerini bu sorunumla rahatsız etmemeye çalışıyorum. tuşun bozuldu diye ilgiyi üstüne çekmeye çalışıyosun. ilginçsin vezzelam.

Yahuneyinilgisiniçekeyimsaçmasapankonuşuyorsun.Adamyanidemişcevapverdik.Hadihayırlıakşamlar.Uğraşamayacağımböylesaçmagirizgahlarla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt