#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
semih o golü nasıl attı hala hayretler içerisindeyim

O nasıl bi goldü üstad?

Simdi özeti izledim.

Semih gol atti denilince yine karambolde buna yanlislikla top carpmistir falan sandim ama güzel vurmus gercekten.

Bence zirvede birakmali.

Tam webo golü attığında ona sitem ediyorduk ki çıktı kırk yılın başında beşiktaş 3 puan kaybetmişken kendi hatasını telafi edip altın değerinde zorlu deplasmandan 1 puan aldık özellikle beşiktaşın osmanlı maçını düşünürsek o hafta bize bir piyango daha çıkabilir :D

Valla kendisi orda ne ariyordu golde? Ahahaha
Icine dogmus heralde. Resmen kendi kalesine attiktan sonra gaza gelip iman gücüyle gol atti herif :D

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Kupa maçlarında Semih - Chedjou ikilisini çift forvet olarak görmek isterim.

Hem berbat bi stoper üstüne bide uğursuzun önde gideni.Ne zaman bi şut atılsa, ya sırtına yada kafasına çarpıp kaleye yöneliyor top.Yada alakasız bi yere giden top buna çarpıp korner oluyor.2.goldede bu mala deyip gol oluyor.Tez elden Chedjou,Semihi göndermeliyiz.Böle stoper olmaz.

Semih gol atarkene, o an orda ne geziyordu anliyamadim, bir stoper bir forvet gibi ceza sahasina kosu yapiyor biraz ve gol atiyor biraz tuaf degilmi?

Vallahi Semih hic bir gram üstüne koymayarak koca hizla geriye giden bir oyuncu. Bi kere bile topu ilk hamle ile durduramiyor, nezaman top hava dan gelse, büyük bir kaos icine kaciyor, ya iskaliyor, yada baska bisey oluyor. Zaten o oynayinca büyük ihtimal kafa golü yiyoruz.

Serdar sakatlanacagina senin bacagin kopsaydi keske.

3741058954_3837e82090.jpg

İddialıyım bu son 2 sezondurki Semih Kaya kadar stoper oynayabilirim hemde beleş'e oynarım valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt