#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam öne koşu yaparken Semih takip etmiyor.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

bence hatası pek yok

adam aniden ok gibi öne fırlıyor ve rakip tam kafasına atıyor topu

geçen haftaki gibi sıçış diyemem

kötü stoper olduğunu da kabul ediyorum

ama topu kaptıran selçukun geri almak için hiç bişey yapmaması golü getirdi

Özette gördüm de sabri selçuka işaret ediyor adamı tut diye sonra kendisi tutması gereken adamı kaçırıyor ve rahat bi orta geliyor :d

gol için semih'e pek yüklenmem bariz hatası yoktu. topu kaptırıp basur olmuş gergedanlar gibi geriye dönmeyen selçuk hatalıdır.
semih'e yakışan oydu ki ( ben zevkle yapardım) yediğimiz golden sonra topu alıp selçuk'un yüzüne degaj yapmasıydı.

s
@Hayri Cund @ismail güldüren

cok degil daha 1 ay önce burda hunharca savunuyordun show mow yaparak, haksiz ciktigini kabul etmeni beklemiyorum ama ders cikarmissindir umarim

chedjou gibi arkasina atilan her topta veya dribling halinde kagnidan biraz hizli her forvette gecildigini gormedim henuz
evet yan toplarda kotu ama bjk macinda chedjou da bizzat oyle bir yaparak takimi yakmisti ki o zaman da her zaman oldugu gibi konuyu deflect etme yolunu secmistin
bugun de bizden once 5 kez 3 veya daha fazla gol yiyen ve 5 banko adami sakat veya cezali olan dandik takima karsi sneijder, ki bu sneijder 16 haftanin cogunlugunda elestirmen gerekirken (en az 9-10 mac) elestirmeyi birak o haric herkese salladigin sneijder, iyi oynadigi icin, haftalardir madara olmanin acisini cikarma ugruna showun kralini sen yapiyosun su anda.
zamaninda podolskiye buyuk ihtimalle alman arkadaslarin begenmedigi icin burun kivirip daha bugun satin da kulup batsin diyecek kadar donek bir zat iken, bana gelip sadece bikac haftadir banko oynayan ve bugun de golde elestirdigim semih ustunden senin bayildigin chedjou kadar hata yapmamasina ragmen bunu yazabilmen, ne kadar ezik karakterli biri olduguna isik tutmustur
bu forumun sana kendini avrupai sanma hazzi verecegi bir ortam sunmasindan dolayi uzuntuluyum. avrupai olmak bu kadar kor saplantilar ve bu denli rovansist olmakla celisen bir durum. o yuzden bu kadar turk olma ki alcalma

semih vasat 1 stoper

gsde anca yedek bekler

ancak bugünki golde hatası yoktu

tuttuğu adam ok gibi öne fırladı ve ortayı açan kişi kafasına attı topu

adamın formasından tutarak koşacak hali yok

golde hatası yok denecek kadar az

sağlam bir defansımız olamadı maalesef uzun zamandır ujfadan sonra

tekrar izledim SIFIR hatalı

orta açanın top ayağından çıkana kadar rakibi bırakmamış

rakibin ayağına geldiği anda çok hızlı ön direğe doğru hamle yapıyor ve semih ters ayakta yakalanıyor

diğer şanssızlık da topun adamın tam kafasına gelmesi

hatanın büyüğü selçuk ve sabride

sabri 15 yıldır şu takımda oynuyor hala orta açacak adama götünü dönüyor

bu kadar beyinsiz biri

rakibini yine kaçırıp golü yedirdi çelimsiz oğlan bize en kolay rakibin bile gol atması %90 ihtimal çünkü stoperlerimiz amatör küme topçusundan bile vasat.

Yediğimiz golde en az hatalı adam. Topu kaptıran Selçuk, bekini takip etmeyen Yasin, ortayı yaptıran Sabri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt