#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıklamalara göre sakat olmazsa bu oynayacakmışmış ilk 11'de.

Geber

Bu adamın bu sene ilk 11 çıktığı maç içeride 1-0 yenildiğimiz trabzon maçı....

O maça kadar tek mağlubiyeti olmayan ,gazı almış giden takım bu maçtan sonra inişe geçti,sonra da çöktü..

Tesadüf tabi!!!

Şaka maka bir ara Dany'le birlikte Şampiyonlar Ligi'nde savunma hattımızı oluşturuyordu. Nereden nereye düştü bu oğlan.

Keramet Terim'deymis, o tandemle CL'de çeyrek final gördük.

Hayır Semih'in o kadar da tecrübesi var. Üst düzey forvetleri de savundu, oldukça başarılı maçlar da çıkardı. Hele Dany'nin ben fizik olarak Ronaldo'ya üstünlük sağladığı pozisyonları biliyorum. Semih'e gelince o da hiçbir zaman mükemmel değildi, hep eksiklerinden bahsettik ama daha iyi olması için. Bu kadar dibe vurmasına anlam veremiyorum ben. Sakatlıkların da etkisi oldu kuşkusuz tabi ama Semih ileriye gitmek yerine daha da geriye gitti.

Semih Kaya tamamında takımla birlikte çalıştı.

NWYn9Of.jpg

Yav anasını satayım ne çabuk iyileşiyor bu herif böyle

Dinlensene abicim iyice bak Hamit'e Serdar'a sakatlandım diyor 1 yıl yatarak para alıyor dinlen azıcık sende al paranı valla sesimizi çıkartırsak namerdiz...

Galatasaray Sportif AŞ, profesyonel futbolcumuz Semih Kaya ile sözleşme yenilendiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği açıklamayla bildirdi. KAP’a gönderilen açıklamada şu ifadelere yer verildi.

Profesyonel futbolcumuz Semih Kaya'nın sözleşmesinin 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarına ait mali şartları aşağıdaki gibi değiştirilmiş ve sözleşmesi 2016-2017 ve 2017-2018 sezonlarını kapsayacak şekilde uzatılmıştır.

- 2014-2015 sezonu için 1.500.000 Euro sabit transfer ücreti ve 15.000 Euro maç başı ücret
- 2015-2016 sezonu için 1.600.000 Euro sabit transfer ücreti ve 15.000 Euro maç başı ücret
- 2016-2017 sezonu için 1.700.000 Euro sabit transfer ücreti ve 15.000 Euro maç başı ücret
- 2017-2018 sezonu için 1.800.000 Euro sabit transfer ücreti ve 15.000 Euro maç başı ücret

Futbolcuya yapılacak ödemeler her yıl sabitlenecek döviz kurundan Türk Lirası olarak ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Bu sezon sonu mutlaka satilmasi sart. Takima sifir katkisi olan, her macta rakip takima calisan bir 'stoper' e yillik 1.800.000 Euro garanti ucret verecegiz seneye. Bu kadar pahali bir yedek de olamaz ayrica. Mac baslari ile 2 milyon euroyu geciyor boyle dunya olmaz.

Bu sezon sonu mutlaka satilmasi sart. Takima sifir katkisi olan, her macta rakip takima calisan bir 'stoper' e yillik 1.800.000 Euro garanti ucret verecegiz seneye. Bu kadar pahali bir yedek de olamaz ayrica. Mac baslari ile 2 milyon euroyu geciyor boyle dunya olmaz.
valla gitsin başakşehire,abdullah avcı bunu sağbek falan yapar...belki iş görür geri kalan futbol hayatında.

Bu takimin maas tablosu yaklasik 60milyon euro ama gercek degeri 30 milyonu gecmemeliydi oyuncu kalitesine göre

Hata yapip gol yedirecektir yine, bu serefsize bide bonnuci'ye verilen maasi veriyoruz.

Galatasaray kulubunun yetistirdigi en rezil stoper!

Bunu da bu mal oğlu malı oynatanın da...

Sneijder ile yarışıyor asist konusunda. Tabi tersten.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Dursundan ne kadar nefret ediyorsam aynı derece bu kazmadan da nefret ediyorum. Bal liginde oynayacak seviyede değil. Bir kazmadan kurtuluyoruz diğeri geliyor Sabri yıllarca bela oldu anlaşılan bu mal da en az 10 yıl daha bela olacak bize.

Senin sıfatına tüküreyim. Ulan bi insan soyadıyla bu kadar çelişmez! GS tarihinin yüzkarası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt