#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaman ki Semih futbola aç, savaşçı ve en önemlisi çevik bir futbolcu idi. Şu an bu özelliklerden hiçbirisi yok.

Semih hiçbir zaman bir b*k olmadı sadece takım olarak daha iyi olduğumuz için iyi göründü. Zamanında şampiyonlar liginde saçma sapan takımlardan yediği çalımların kaptırdığı topların haddi hesabı yok aç bi izle bakalım cruj maçını braga maçını o zaman tekrar konuş semih hakkında.

O zaman ki Semih futbola aç, savaşçı ve en önemlisi çevik bir futbolcu idi. Şu an bu özelliklerden hiçbirisi yok.
o zaman ki semihin pek bişey yapmasına gerek yoktu, rakipleri eze eze yeniyorduk, üzerimize bile gelemiyorlardı, gelip gol atsalar bile kimsenin umrunda değildi çünkü üçer beşer gidiyorduk

Bu adama "eskiden iyidi sonradan bozdu." diyen adam futboldan zerre anlamıyordur. Bu adam hiçbir zaman iyi futbolcu olmadı hep rezildi. GS'nin eski maçlarını izleyenler bilirki o dönemde Semih efendi takımın başını çok yakmıştır özellikle avrupa maçlarında sıvayıp bıraktığı maç çoktur. Mesela Selçuk için sonradan düşüşe geçti dersen bu doğru olur çünkü Selçuk bizde oynadığı ilk sezonda cidden farklı bir seviyedeydi ama bu adam hep aynıydı yatsın kalksın Ulfalushi reis'e dua etsin yoksa şuan yeri PTT 2. ligdi.

Semih hiçbir zaman bir b*k olmadı sadece takım olarak daha iyi olduğumuz için iyi göründü. Zamanında şampiyonlar liginde saçma sapan takımlardan yediği çalımların kaptırdığı topların haddi hesabı yok aç bi izle bakalım cruj maçını braga maçını o zaman tekrar konuş semih hakkında.

Merhabalar, manyak mısınız acaba?

Bende yukardaki arkadaşın yazdığına yakın bişey yazdığım için cevap veriyorum, o bahsettiğini gece karanlıkta okuyabilmek için kullanıyorum ama yinede yazdığımın arkasındayım

Yukarıdaki arkadaş bu forumda Semih'e benden daha fazla sallayan olmadığını bilmiyor; birkaç sayfa arkaya giderse sakinleşecektir. Burada zamanında(2013-14) A Milli Takım'ın da ve Abdullah Avcı'nın da başını Semih'in yaktığını yazanlardan biriyim. Benim yazdığımda Semih'in futbolunu beğendiğime dair hiçbir şey yok ve yazdığım şeyler de Semih'i iyi futbolcu yapmıyor.

Yukarıdaki arkadaş bu forumda Semih'e benden daha fazla sallayan olmadığını bilmiyor; birkaç sayfa arkaya giderse sakinleşecektir. Burada zamanında(2013-14) A Milli Takım'ın da ve Abdullah Avcı'nın da başını Semih'in yaktığını yazanlardan biriyim. Benim yazdığımda Semih'in futbolunu beğendiğime dair hiçbir şey yok ve yazdığım şeyler de Semih'i iyi futbolcu yapmıyor.
Semih kokusunda ki yazı mazini bilmiyorum, niyetim de eleştirmek değildi doğrusu. Ancak yazdıklarını tekrar okudum, yazdıklarından bir çok kişi iyi bir defans oyuncusu anlamını çıkarabilir diye düşünüyorum.

Semih kokusunda ki yazı mazini bilmiyorum, niyetim de eleştirmek değildi doğrusu. Ancak yazdıklarını tekrar okudum, yazdıklarından bir çok kişi iyi bir defans oyuncusu anlamını çıkarabilir diye düşünüyorum.

Türkiye şartlarında yaşına göre gayet iyi bir çıkışı vardı ve altyapı ürünüydü. İlk kez oynadığı ve banko oynadığı bir sezondan sonra o yaşta bir stoperin beğenilmesi normal. Yeterli olmasa bile üzerine koyacak diye bekleyebilirsin. Üzerine koymak yerine o durumundan da beter bir hale geldi. Semih iyi bir futbolcu olma potansiyeline sahip çaylak bir oyuncuydu. Şu an küme düşmemeye oynayan bir takımda yedek olacak seviyede çöp bir oyuncu.

Türkiye şartlarında yaşına göre gayet iyi bir çıkışı vardı ve altyapı ürünüydü. İlk kez oynadığı ve banko oynadığı bir sezondan sonra o yaşta bir stoperin beğenilmesi normal. Yeterli olmasa bile üzerine koyacak diye bekleyebilirsin. Üzerine koymak yerine o durumundan da beter bir hale geldi. Semih iyi bir futbolcu olma potansiyeline sahip çaylak bir oyuncuydu. Şu an küme düşmemeye oynayan bir takımda yedek olacak seviyede çöp bir oyuncu.
Naçizane fikrim, yanında Ujfa olmasaydı ve o sezon ki takım o kadar iyi oynamayıp rakiplerin azda olsa şansı olsaydı, Semih o sezon bile patlayabilirdi

bu sezon wesleyden sonra en cok asist yapan 2.oyuncumuz sanırım,helal olsun sana aslan parcası nice asistlere :)

Semih hep kötüydü, genc diye biraz daha sabirliydik, hatalarindan ders cikarir diye, ama Urfali gidince birden her mac yaklasik Duran topdan gol yemeye basladik, ve bu zaten ne yapacagini bilmedigi icin tam rezil oldu

şunla hakan baltadan kurtulsak gerisi kendiliğinden gelir zaten.

İlk çıktığı zamanlarda da eksikleri vardı ama hem cesareti, hem de genç yaşı bunları görmemize engel oluyordu. Şimdi ise vaziyeti berbat halde.

Eğer futbola dair bir şansı olacaksa gidip başka takımda kendisini denemeli. Herkes büyük takımda oynayacak diye bir şey yok. Ama kalmakta ısrar ederse kariyeri bitecek. Bize de, kendine de yazık edecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt