#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin gibi stoper olmaz olsun. Kontrati 2018 de bitiyor.

Bununla kontrat uzatan en az Sabri ile kontrat uzatanlar kadar serefsizdir.

Isin komik tarafi, seneye takimda kalirsa Serdar Aziz ile en pahali stoperimiz ta kendisi olacak :2aloh1:

yillik 1.800.000 €

Bir kaç sezon önce Ronaldo ve Griezmann gibilere gol attırdı

Şimdi Vagner aşka attırıyor

Vizyon düştü

Sarbi Semih ikilisinden kurtulduğumuz gün buralar bayram günü olacak ...

Bizim en az 2 tane yeni stopere ihtiyacimiz var.

Chedjou zaten gidiyor. Bu mal ve Balta da mutlaka gitmeli. Serdar Linderoth veya Emre Güngör gibi olacak tahminimce. Ahmet de ancak yedek stoper olur.

Ahmet ve Serdar kaldi diyelim, en az 2 tane yeni ve tas gibi ilk 11 oynayacak kalitede stopere ihtiyac var.

Adem Çakar, nerelerdesin Yaw?...Gömüyorlar senin adamı, sesin soluğun çıkmıyor!:DD...

Şöyle, ortamı istatistiklere boğsan, simsiyahı bembeyaz gibi göstermeye çalışsan diyorum. Benim gibi gafiller diretse de pek çok kişiyi pes ettirirdin, inadına sabır ve enerjinle!;):oley::P:D...

Her maçta ilk maçı olan bir ergen gibi oynuyor

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Semih Kaya: "Her oyuncu hata yapabilir. Oynamaya başladığımdan beri basit hata yapmadım."

Love tarafından paspas olarak kullanılıyor. Yere yatırıp duruyor Love bunu.

Gsc Mobile App

Vagner Love aynı hareket ile 5 defa maymun etti bunu maç boyunca. Böyle mal bir stoper görmedim ben hayatımda. Stoperi geç böyle mal bir futbolcu görmedim.

sent via GSC

Gene çok formda her maç rakibe garanti 1 gol hediye ediyor.Bugünde yaptı görevini fazlası ile

Oynadığı futbolu bilmem de gerçekten karakteri çok düzgün biri. Yönetim şimdi Tudor'un yüzde 100 arkasında durunca 2 sene sonra Selçuk'la Sneijder'in biraz top oynayacağı tuttu. Yine ahım şahım oynamıyorlar da kıpırdanma var, Sabri falan kıçını yırtıyor. Bu adam çizgisini hiç bozmadı, kaç senedir ben futbolcu değilim diye bağırıyor. Tudor'un kalacağı kesinleşti yine aynı, vallahi bravo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt