#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Insan biraz utanir su halinden ve artik kendisi ayrilmak istter. Utanmaz adam!

Oynadığı futbolu bilmem de gerçekten karakteri çok düzgün biri. Yönetim şimdi Tudor'un yüzde 100 arkasında durunca 2 sene sonra Selçuk'la Sneijder'in biraz top oynayacağı tuttu. Yine ahım şahım oynamıyorlar da kıpırdanma var, Sabri falan kıçını yırtıyor. Bu adam çizgisini hiç bozmadı, kaç senedir ben futbolcu değilim diye bağırıyor. Tudor'un kalacağı kesinleşti yine aynı, vallahi bravo.
yav okuyorum allah allah övüyor diyorum, devam okuyorum olay nereye gitti diyorum ama sonunda iyi bağlamışsın tebrikler

istikrar abidesi hala sözümün arkasındayım bu adam benim samimi arkadaşım olsa iddaasına halı saha maçı çeviriyor olsak semih gel kardeş demem o kadar futbol özürlüsü bir adam.

Love mal etti bunu. Sorsan hatası yoktur ama.

Bunu oynatan teknik adamında
Bunu oynatan teknik adamı orada barından yönetiminde
Bunu savunan taraftarında

Hayatımda gördüğüm en kötü stoper ya.

Nasıl oynatılır
Seneye nasıl kadroda düşünülür bu ya

Kesinlikle başka spor yapmalı yıllardır bu takımdan maaş alması SkAnDaL

mancini bunu o yüzden merkez de oynatmak istemedi, ayni nasil sabri yi merkeze koyarsaniz daha da belli olur ne mal olduklari, o yüzden merkez den uzak tutmak gerek, asil olmasi arena nin, aferdersiniz sayin baskan stadin etrafina yaklasmasin, böyle bi 5 km uzak dursun

Kesinlikle istikrar abidesi

Her maç yaptığı hatalar sayesinde yüzde yüz bir gol var kalemizde

Böyle devam genç yetenek Semih

Juventus ta uzun yıllar stoper oynamış Tudor bu stoper bozuntusuna nasıl forma veriyor, anlamıyorum.

Ben bu adamı halı saha maçında bile oynatmam.

Bunun yerine kör koysan koklaya koklaya bundan daha doğru yerde durur, daha yerinde hamleler yapar.

Bir şekilde itelemeliyiz bunu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Döktürmüş yine puahahahahha

Gelecegin Sabri'si olma ihtimali gün gectikce artiyor. Sabri de yaptigimiz hatayi bunda yapmayalim ve erkenden teshisi koyup yollari ayiralim hazir 2018 de kontrati bitiyorken.

Eger bununla da uzatirlarsa yeni bir Sabri'miz dogmus olacak. Sabri de ben artik kabullendim kendi birakmadigi sürece kurtulus yok. Allah askina aynisini bu mal da da yasamayalim.

Bunun kontratini uzatmak isteyen babam bile olsa dinlemem en büyük haindir gözümde.

bu salakin gosterdigi performansi kimse gormuyormu arkadas ya, dangalagin onde gideni, 2 tane gol yedirdi, sagolsun.

Lowe'dan yediği çalımı halı sahada yesem bir daha takıma çağırmazlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt