#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

527433_10150804085605269_218864095268_12406532_1484008125_n.jpg

Eboue Q7'yi sahadan sildi diye çektmiyorlar.

Eboue adamsın adam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

aslanım benim,arenada tinercilere sal kobrayı:ka21:

bejeke rahat 6 maç ceza yer fb ise seneye içerde maç oynayamaz gibime geliyor adamın duruşu bıle koyuyor eziklere :D

Renktaşlar kızacaksınız bana kusura bakmayın ama Eboue'de çok geriyor ortamı.İnanın şu adamın üstünde fb forması olsaydı yerin dibine batırmıştık.

Ayrıca Eboue dün q7 bozuntusunu sahadan sildi.bjk'li taraftarlar çıldırdı kanat değiştir diye bas bas bağırdılar.Bende sigaramı yaktım maymunları izledim :)

Görsem yolda koşarak sarılırım bu adama moral vermek için.Çok üzüldüm,yaşadığım ülkeden utanıyorum.

Her şeye bütün yapılan pisliklere rağmen her pozisyonda ayakta kaldı Helal Eboué

Fener maçında çok destek vermek gerekiyor Eboue'ye. Umarım bunu düşünürler.

Eboue'nin performansından daha önemli farklı bir katkısı var. Dikkat edin her oyuncumuzla ayrı ayrı ilgileniyor.

Manisa maçında ;

-Necati penaltıyı ben yaptırdım ben kullanayım diyor Eboue araya girip Selçuk takımın penaltıcısı diyor ikisini birbirine küstürmeden kendisi hallediyor.

-Muslera penaltı noktasına gelirken Selçuk'u teselli ediyor , tamam hatrick yapacaksın ama Muslera atmak istiyor taraftar istiyor diyor. Muslera golü yapıyor ilk kucaklayan tebrik eden kişi oluyor herkesi topluyor etrafına.

-Melo dün gol atıyor onunla beraber pitbull oluyor

Böyle örnekler çoğaltılabilir her maç bi kaç tane böyle katkıları oluyor. Bence gerçek "reislik" budur.

Eboue'ye İnönü stadında yapılan ırkçı saldırılara misilleme olarak büyük bir Fildişi Sahili bayrağı açmalıyız bence fenerbahçe maçında statta.

ciddi anlamda destek sart,stada gidenler biseler yapmalı bu adam icin

Eboue'nin performansından daha önemli farklı bir katkısı var. Dikkat edin her oyuncumuzla ayrı ayrı ilgileniyor.

Manisa maçında ;

-Necati penaltıyı ben yaptırdım ben kullanayım diyor Eboue araya girip Selçuk takımın penaltıcısı diyor ikisini birbirine küstürmeden kendisi hallediyor.

-Muslera penaltı noktasına gelirken Selçuk'u teselli ediyor , tamam hatrick yapacaksın ama Muslera atmak istiyor taraftar istiyor diyor. Muslera golü yapıyor ilk kucaklayan tebrik eden kişi oluyor herkesi topluyor etrafına.

Böyle örnekler çoğaltılabilir her maç bi kaç tane böyle katkıları oluyor. Bence gerçek "reislik" budur.

Ben ayrıca çok koyuda bir arsenal taraftarıyımdır. Ve eboue arsenal taraftarı tarafından çok sevilir. İşte bu sebeplerden dolayı çok seviliyordu. Kendisi reizz-ül ülema dır.

Kendini bilmez serefsizler adami futboldan sogutmaya calisiyor ama yemezler ulan. Emmanuel'i premier ligden biliriz zaten, ingiltere 1.futbol liginin en sempatik futbolcularindan birisiydi, bizim ligdede aynen böyle. Adamsin :)

Yolda görsem elini öperim reisin.

arenada destek olmamız lazım eboueye.

mutlaka tribüne çağırmamız lazım

Manisa maçında ;

Gençlerle özel olarak ilgilenmesi de çok güzel:tiphat:

Geri
Üst Alt