#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Eboue'de çok farklı bir durum var ya. Ciddiye mi almıyor nedir. Bir acayip oldu.

Maçtaki en önemli haraketi son dakikada beraberliği kurtardı..:cool:

Öylesine oynuyor işte, oynamak için sırf...

Savunmada biraz daha arzulu olmalı. Önündekilerin gol atamayışına sıkılıp ileride oynamak için mi bu kadar gevşek duruyor savunmada bilmiyorum. Arasıra Hamit'le yer değiştirsek fena olmaz.

Hamit ile bir türlü anlaşamamaları da ilginç, kaç maçtır benzer düzen ve oyuncularla oynuyoruz..

hamitle uyumları 0 ın altında bir an önce bir çözüm bulunmalı bazen sahada birbirlerine takılıp düşücekler diye korkuyorum acaip şekilde uyumsuzlar

geçen sene önünde Engin ile oynuyordu oda dah çok aslında hücuma çıkıyordu hatta bazen rakipin ceza alanı içinde sıfıra bile inerken çok gördük ama bu sene Hamitle olunca hoca ona bence bu sene kısıtlam getirdi ve savunmada kal emri veriyor,oda bu sene fazla hucuma cıkmıyor ah be bide önünde bir senede Keita ile oynasaydı acaba sağ kanadımız nasıl olurdu...

Defansif anlamda iyi ama cikislari berbat,ne yapacagini bilmiyor,Sabri en azindan orta yapmaya calisiyordu.

Topu yardiracagi pozisyonlarda öyle bekliyim duruyor adamin üstüne gitmiyo deli ediyor beni ama son dakidaki müdahelesi süperdi

ebue kendini kasmamaya basladigi zaman yani kisaca ligi, ulkemizi kucumsemeye, kasmaya gerek yok demeye basladigi zaman cok tehlikeli olabilecek biri.

ridvan dilmenin dedigi gibi bence ebue kapasitesinin cok altinda, istese cok daha iyi oynayabilir , bu kapasiteye sahip ama zorlamiyor, zorlamak istemiyor gibi geliyor bana.

Eboue gidici diyollaa

[h=5]Melo ile Trabzonspor maci devre arasinda tartisan, daha once teknik ekiple sürekli kavga eden Eboue devre arasi gidebilir. Bu takım büyük ihtimalle PSG olacak, özel hayatı nedeni ile çok büyük sorunlar var."[/h]

demisler ama nekadar dogru bilemicem

Geri
Üst Alt