#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Sağ kanattan bindirme yapan, güzel orta yapan, adam geçen Eboue; dön artık dön.

eboue tek bu mac değil lig basından beri performans düşüklüğü var sorun ne acaba drogba geldi çoşar dedik ama

Toparlanir Reis. Bu sene cok gol yedigimiz icin gercek oyununu oynayamiyor bence. Ama toparlar

Takimin nese kaynagi. Sadece bu yüzden bile cok önemli Eboue

Gitmek istedigini düsünmüyorum

...Babamin hic, ama hic begenmedi Oyuncudur kendisi.

bende hep korurum Eboue'yi :D

Yedek kalmakla falan alakası yok Eboue sene başından beri top oynamadı ama bu ona sevgimizi hiç azaltmamıştı ta ki dünkü terbiyesizliği yapana kadar.

Sene başında PSG istedi klüb yollamadı Eboue mutsuz diye haberler çıkmıştı doğruymuş demekki

psg napsın yahu rusyaya falan gider anca

ne Parisi yahu.. Jallet var.. bide v/d Wiel'i aldilar.. Eboue olsaydi onu almazlardi.. Eboue olmayinca Wiel'i aldilar.. oraya daha transfer yapmazlar..

Formsuz olabilir bir futbolcu,hemen elestirmemek lazim ama dün oyundan yürüyerek cikmasi beni cildirtti,takimdan cok kendini düsündügünün göstergesi.

oyundan yuruyerek cikmasi yok muydu , ekran basinda sinir krizi gecirtti

Böyle oynamaya devam ederse Paris'e değil anca doğunun Paris'i Antep'e gider.

Eboue'yi bir maç uğruna sattınız. Hepinize yazıklar olsun. Sabri üst üste 5 maç oynasın, bakın o zaman Eboue Eboue Eboue diye ağlicaksınız.

Tek maçta satmak falan yok, sezon başından beri yapılan ortaya ayağını uzatmaktan aciz bi performansı var. Drogba gelince form tutar dedim ama hiç de istekli değildi.

Paris'e de gideceğini sanmam, Van der Wiel yok mu orda?

Geri
Üst Alt