#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

geçen seneki Eboue değilsin bariz,yabancı kontejyanı sınırlı iken gönderilip mevkiğine Hamit kaydırılabilir hemde Hamit orta sahanın sağ kanadını perişan etmiş olmaz,savunmanın sağında daha iyi işelr yapar...

Cevap: Re: #27 Emmanuel Eboué

ah be güzel kardeşim.. adamın dibisin ama derbilerde fazla mı yerlerde kıvranıyorsun ne.. galatasaray futbolcusuna yakışmıyor bu hareketler..

cimbom başı dik yürür çünkü!

Pozisyon net faul ama orada Eboue faul almaya çalışmak yerine topu rahatlıkla uzaklaştırabilirdi. Öyle de yapması gerekirdi. Kendini sürekli yere attığı için çoğu hakemin de artık inancı kalmadı Eboue'ye. İyi adam ama kafasını daha çok vermeli maçlara.

Ceza sahası içinde kolun bacağın falan kopmadığı müddetçe kendini yere atma.Çalmıyorlar işte faul.

Ne olursa olsun ayakta kalmalısın.

faul almaya calismak nedir? webo'nun herzaman yaptigi is herkesi yere indirir sonra kazaya hakemin biri faul verince üzerine yürüyüp 5 dakika sohbet eder.. pozisyon net faul, orada oyuncuyu görmüyor bile ve formasindan cok sert bir sekilde cekiyor, bunun genclerbirligi maciyla bir alakasi yok.

Abi bak birde şöyle izle Webo koşarak gelip öyle itiyor durduğu yerde elini koyup itse hafif bir şeliide tamam ama resmen pozisyonunu bozdu adamın.

yok kardeşim faul olabilir gerçekten ben görememişimdir ona bir sözüm yok.benim bahsettiğim olay orda öyle yere düşüp savrulacak bir olay göremiyorum ben temas gelir gelmez kendini bırakıyor eboue.orda hakemin faul vereceğinin garantisi mi var?gençlerbirliği maçında da aynısını yaptı mesela.

eğer fiorentina iyi para veriyorsa satalım derim, yararı olduğu kadar özellikle defansif anlamda çok zararı var takıma. ondan gelecek paraya biraz daha ekleyip daha iyisini alalım

Eboue' ye yapılan hareket tabi ki faul. Asıl mesele o darbe ile Eboue ayakta kalabilir mi, kalamaz mı? Ben çok rahat ayakta kalabileceğini düşünüyorum.

Hele kendi ceza sahan içinde bu tarz risklere girmek akıllı bir oyuncunun yapacağı iş değil ne yazık ki.

Eboue yalancı çoban misali... Kendini gereksiz yere atıyordu,en ufak şeyde dakikalarca yatıyordu artık hakemlerde her pozisyonda kendini yere attı sanıyor..Tıpkı Burak'ın ilk hali gibi... Pozisyona gelirsek konuşacak birşey yok kabak gibi faulü yedi hakem.Orada ayakta kalamazdı Eboue zaten kendine Webo'nun önüne atınca dengesi bozuldu bir dde üstüne formaya yapışınca düşmesi çok normal

golde eboue faul var yapacak birsey yok ama benim begenmedim tarafi her macta mutlaka abartili sekilde kendini yere atiyor faul yapilinca, dün de öyleydi, hasan mi kimdi hatirlamiyorum ebouenin eline vurdu ve eboue yerden bir türlü kalkmadi, zamaninda keita yapardi bunu ve adi sahtekara kadar cikmisti.

eboue iyi hos ama bunlari biraksa iyi olacak artik, karsi tarafi tahrik ediyor taraftar olsun futbolcu olsun, gün gelir bir pis dalar ve allah göstermesin ciddi bir sakatlik yasar

bu adamı seneye inşallah takımda görmeyiz. Galatasaraya yakışmıyor Gençlerbirliği ve Fener maçında yaptıkları ortada

Beğenmiyorum ve bu maçla alakası yok. 2 senedir söylüyorum yetersiz...

eboue yi seviyorum o ayrı bir olay ama o yedirdiği golleri sabri yedirseydi linç edilmişti.bu yedirdiği son gol faul tamam ama yere kendini atmadan çok rahat dışarı atabilecek durumdayken kolayı seçtin eyyamcı da faul vermedi işte bir kez daha yaktın takımı.

Beğenmiyorum ve bu maçla alakası yok. 2 senedir söylüyorum yetersiz...

2 senedir değil de bu sene başından beri diyorum bende, aşırı rahat bir bek için.Hücum katkısını yemişim zaten onuda son 4 5 maçtır yapmaya başladı . Bek oyuncusunun öncelikli işi savunmadır.

gençler maçında yaptığı 3 puana mal oldu bu maçtada bile bile aynı hatayı yaptı bu kadar basit olmamalı bence gönderilmeli asıl görevi hücum değil savunma bu adamın

Geri
Üst Alt