#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

olay18.jpg

Drogba ve Selçukla ufak bir tartışma yaşamış bugün sonrasında ki görüntü :yenieek:

reis ya tartışmadan sonra kafasını direğe dayamış hüzünleniyordu :D

Sürpriz bir ayrılık bekliyorum.

bir yerden kısacağız başka yolu yok

eboue 3 4m rahat satılır, o paraya veysel ya da şener her ne kadar gs seviyesinde olmasalarda lig için yeterli + sabri reizde var. avrupada sağ bek dany oynar gayette iyi oynar.

tabii bir tarafı düzeltirken diğer tarafıda düzeltmek lazım, riera şutlanıp adam akıllı bir sol bek alınmalı.

Laf olsun diye oynadı söyle lay lay lom oynayınca eboue cekilmiyorsun

Her zaman diyorum bu adam bizim takıma yakışmıyor diye. Tamam, onun olduğu bölgeden hiçbir zaman çok büyük bir zaafiyetimiz olmadı ama über bir performans da sergilemedi. Bu yaştan sonra zaten diplerde olan fiziği daha da kötü olacak. Piyasası varken ve para kazanabilecekken, biz de yerli alternatiflerle yerini doldurabilecekken gitsin. Seneye beni eleştirenler burda çok pişmanlığını yaşayacak.

Biz bu kanatsız sistemde devam ettiğimiz müddetçe beklere de, stoperlere de sayıp sövmeye devam ederiz. Özellikle beklerin önünde önlü arkalı 2 tane fuleli rakip kanat oyuncusu varken, bunlar garibim yayla gibi alanda tek başlarına kulvarlarını savunmaya çalışıyorlar. İleri gittiler mi dönmesi zor, arkalarını kapatacak adam da yok.Eboue iyi bir bek ama önünde ki adamdan yeterli destek alamazsa sıradanlaşıyor.Ki bu sistemde önünde adam bile yok.E rakipte biraz kaliteli olursa zaten kanatlar oldu sana otoban.

Her zaman diyorum bu adam bizim takıma yakışmıyor diye. Tamam, onun olduğu bölgeden hiçbir zaman çok büyük bir zaafiyetimiz olmadı ama über bir performans da sergilemedi. Bu yaştan sonra zaten diplerde olan fiziği daha da kötü olacak. Piyasası varken ve para kazanabilecekken, biz de yerli alternatiflerle yerini doldurabilecekken gitsin. Seneye beni eleştirenler burda çok pişmanlığını yaşayacak.

Biz yıllarca şimdi sol bek aradığımız gibi sağ bek.aradık, nasıl hiç bir zaman büyük zaafiyetimiz olmadı ? Eboue çoğu oyuncu gibi hazır değil. Ilk sezon ve geçen sezon bölüm bölüm gösterdiği iyi performanslarını izlemedin galiba ?

Eboue her kücük darbede yerlerde dakikalarca kivranan bir futbolcudur,hatta vücüdü pamuktanmi diye süpheleniyorum:SS:

Eboue maç seçiyor net . ama herif istegi an oynar kaliteli maçta yüzüstü bırakmaz kaliteli topcu ama keşke her macı ciddiye alsa

Bugün çok iyiydi . Mücadele etmesi için tüm maçlarımıza Emirates de çıkmak lazım!. Oynarsa sayılı sağbeklerden ama oynamazsa saç baş yolduruyor malesef .

Geri
Üst Alt