#27 Emmanuel Eboué

Bir gün gerçekten o yattığı yerden kalkamayacak o kadar abartıyor ki her pozisyonda bu adam yüzünden her maç +5 dakika verilir hakem istese hiç ama hiç sevmiyorum bu yönünü.

Ya Eboue seviyoruz falan ama, artık şu en ufak çarpmalarda falan kendini yere atma ya. Çok itici hale gelmeye başlıyor.

süreye oynuyor ama yedigi süreden fazlasi uzatmaya veriliyor, tam 5 dakika verildi

Ciddi anlamda şu kendini yere atmaları kabak tadı vermeye başladı. Hele biz tam hücum ederken yere yatıp 10 dakika kalkmamaları.. Hani seviyoruz, onsuz yapamıyoruz falan ama bu nedir yahu? Şu huyundan bi vazgeçemedi gitti.

Oynadığı topa laf yok ama inanılmaz yerde yatıyor bu kadar da olmaz ben bile sinirlendim artık tehlikeli atağı kesti daha hiç ciddi sakatlandığını da görmedim bence uyarılması lazım artık

Çok fazla yatıyor.Hiç birşey yokken tehlikeli atağımızı kesti.Nedeni ise geri dönmek için zaman kazanmak.

Aslında bu seneye formda girdi ama şu atlangoç hareketleri takıma zarar getiriyor.

tam ritmi bulacaz yükleniyoruz 2-3 dakika kalkmıyor maçın temposu düşüyo az daha maçı kaybediyoduk bidaha böyle bişe yaşanmaz umarım

tam ritmi bulacaz yükleniyoruz 2-3 dakika kalkmıyor maçın temposu düşüyo az daha maçı kaybediyoduk bidaha böyle bişe yaşanmaz umarım

daha çok yaşanır

hatırlayanlar çıkar manu deplasmanında da adamları sahaya gömmüşken yerde kaldı kalkmadı, bizim oyuncular bile tepki göstermişti

süreye oynamak için yapmıyor bunu adamın canı inanılmaz tatlı ama bıktırıyor. biz bile bu kadar tepki gösteriyorsak rakip taraftarlara hak vermiyor değilim

Eboue geldiğinde beri defansif açıdan geriye gidiyor.

Bazen tembellik edip ileri geri koşmaktan vazgeçtiği de oluyor ama genel itibarıyla hücum katkısının iyi olduğu gerçeğini yadsıyamayız. Hatta takımda topla mesafe kateden tek oyuncu kendisi belki de.

Fakat işin savunma yönünde hiç konstantre değil. Kariyerinin hiç bir döneminde iyi bir savunmacı olmadı ama artık hiç uğraşmıyor.

Bundan sonra da düzeleceğini sanmam. Bence bu seneyi idare ettikten sonra sağ bek pozisyonunda bir değişime gitmek iyi olacak.

Eboue geldiğinde beri defansif açıdan geriye gidiyor.

Bazen tembellik edip ileri geri koşmaktan vazgeçtiği de oluyor ama genel itibarıyla hücum katkısının iyi olduğu gerçeğini yadsıyamayız. Hatta takımda topla mesafe kateden tek oyuncu kendisi belki de.

Fakat işin savunma yönünde hiç konstantre değil. Kariyerinin hiç bir döneminde iyi bir savunmacı olmadı ama artık hiç uğraşmıyor.

Bundan sonra da düzeleceğini sanmam. Bence bu seneyi idare ettikten sonra sağ bek pozisyonunda bir değişime gitmek iyi olacak.

İlk geldiği sezon da ilk Gençlerbirliği maçı iyiydi Fenerbahçe maçı şahlanmıştı sonra İstanbul Belediye maçından sonraki Afrika Kupası'na kadar muhteşem oynuyordu savunma anlamında da hiç adam geçirmiyordu ama o zaman önünde en azından çok iyi de olmasa gerçek bir kanata yakın olan Kazım oynuyordu. Kupadan dönüşünde Engin geçen sezon da Hamit'le oynadı sadece. Acaba diyorum önünde gerçek bir kanat oyuncusu oynasa performansında artış olur mu?

Su kendini yere atmalari birakmasi lazim. Boyle olmamali, cok uzun sureden beri tekrarliyor. Bize yakismiyor.

Önünde Hamit olmasına rağmen takımın en iyilerinden.. Kendini paso yerlere atmasa daha da sempatik olacak

Geri
Üst Alt