#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Bi Joker dedik diye de abartmaya gerek yok bence. Geldiginden beri heryerde oynadi bi kendi yerinde oynamadi. Teknik kapasitesi yüksek bir futbolcu degil ki Eboue, hücumda ne bekliyoruz? Ya sag bek oynasin ya da yedek otursun yani. Gerci Kazim´in sakatligindan sonra yapacak da birsey yoktu cünkü baska sag acigimiz yok.

eboue iyi niyetli ama yeri sürekli değiştiği için bence istenen seviyede değil 4-4-2de ısrar edip sağda sabri-eboue 2lisini kullanmalı ısrar etmeliyiz solda da engin oynar bu formu ile

Eğer sağ bekte oynatılmayacaksa gereksiz bir transfer yapmışız.

Sağ bekten başka mevki yalan. Konenjan olayını düşünürsek Sabri devam eder orada da.

oynuyorsa lüften sagbek oynasin ortasahada verim alamiyoruz bu oyuncudan

yavaş yavaş küsmeye başlayacak ondan korkuyorum. kaliteli oyuncu olduğunu maç içinde yaptığı bir iki hareketiyle bile belli ediyor. bek oynayıp hücümda dünkü pozisyon gibi pozisyonlara girse kahraman ilan edilir. Bence Eboue ye değilde Sabri ye yer bulmak için eboue yedekte bırakılıyor gibi geliyor bana. Çünkü Sabri de orta sahada yapamadı.

Küsmez Eboue. :)

20111016.211853_IST487_1685853_PFYR3.jpg

Haftaya Engin'in yerine ortada başlarsa şaşırmam.

Oyuna girdikten sonra birşeyler yapmak için çok didindi. TV'den gözükmemiştir sanırım ama, 2. yarı top çoğu zaman sol kanatta oynanırken çok top istedi kaçtı çabaladı kısacası...

Eboue kendi mevkisinde oynamazsa sıradan bir futbolcu olur. Sağ bek veya orta sahanın sağı dışında hiç bir mevkide oynayacağpını sanmıyorum. Dün maçın genelinde sol tarafta oynadı. Çok da başarılı olamadı.

Fatih Terim bu arayışlarına son vermeli.. Futbolcuları kendi mevkilerinde oynatmalı.

kişisel olarak beklentiyi fazla tutum.iş yapar ama keita etkisi beklmemek gerekir.

Ortasahada Engin kadar mücadele etmedi muhtemelen fizik olarak kötü durumda.Basit top kayıpları,gereksiz adam geçmeye çalışmalar Eboueyi baya kötü gösterdi.Sağ Bek dışında bi yerde oynamamalı.Orda da sabriyi kesemeyecek galiba :)

Çalış Eboue çalış ucuza forma yok hadi bakalım :)

Ortasahada Engin kadar mücadele etmedi muhtemelen fizik olarak kötü durumda.Basit top kayıpları,gereksiz adam geçmeye çalışmalar Eboueyi baya kötü gösterdi.Sağ Bek dışında bi yerde oynamamalı.Orda da sabriyi kesemeyecek galiba :)

Çalış Eboue çalış ucuza forma yok hadi bakalım :)

Riera ile beraber sahanın en kötüsüydü

Geri
Üst Alt