#27 Emmanuel Eboué

Şaka maka sen varken Tarık oynadı avrupa maçlarında :D

Bu adam niye kadro dışı kaldı unutmuşsunuz sanırım
bundan daha ne köy olur ne kasaba

chedjounun daha ilk maçlarında ebouye yere attığında kendisini bağırdığını ve tutup kaldırdığını hatırlıyorum.adam sürüne sürüne bitirdi yıllarını

eboue efsaney Dİ şuan kendini yere attı en azından chedjou pozisyon alamasada ayakta durmayı başarıyor bide bu var.

Ya allasen bi kendin oku su yazdıgını ne kadar sacma oldugunu bjkli gibi yorum yapmayın kardesim

Bi sene sampiyon olamadık diye sacma sacma yorumlar yapmayın bi 14 sene sampıyon olamasak demekki yeryuzunde cimbomlu kalmayacak

Eboue kız gibi tobcuydu

Ya allasen bi kendin oku su yazdıgını ne kadar sacma oldugunu bjkli gibi yorum yapmayın kardesim

Bi sene sampiyon olamadık diye sacma sacma yorumlar yapmayın bi 14 sene sampıyon olamasak demekki yeryuzunde cimbomlu kalmayacak

ebouye laf atmanın ne zaman galatasaraylılığı sorgulandı :) ne garipsiniz arkadaş beşiktaşlı gibi yorum falan...harbi içip girdiğinizi düşünüyorum.

ilk sene ne oynuyodu be
komikti de.

sonra saldı çayıra kendini yere atması yüzünden hem gençlere yenildik hem fenere.

1 sene EPL temposunda oynadı sonra ayak uydurdu.İlk sene neydi be, bir sağbek takımı bu kadar mı etkiler gerçi adam sağ bek değil bildiğin sağ oynadı.Bek-açık 100 metrede Eboue; Engin orta sahada takılıyordu.Afrika kupasından yolunu gözlüyorduk.

Son düzenleme:
Bir bekte bulunması gereken her şey var ama kafa yok. Hız,Güç,Dripling,Tecrübe vs. ama Eboue'yi sırf 1-6'lık maçta müthiş oynarken Isco'ya attırdığı gol için bile takıma sokmam.

Gördügüm en büyük disiplin sorunlu oyunculardan birisi. Adam formdayken ne güzel goller atiyordu, ama futbol degil keyifle mesgul. Simdi ne güzel EPL'de futbolunu oynayabilirdi ama efendim o 2m euroyu kazanmak için takimda kaldi. Ofansif anlamda her zaman saglamdi, ama mentalite bozuk olunca pek faydasi yok.

fildişili oyuncularda karakter sorunu var drogbada deplasman maclarını iplemiyordu

Melo biraz erken ameliyat olsa sözleşmesini dondurup, Eboue'yi kullanabilirdik.

Bu haysiyet yoksunundan medet mi bekler oldu forum şaka falan herhalde

Geri
Üst Alt