#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

helal olsun sana be, yıllardır arayıpta bulamadığımız, sağbek bu adam işte

Seni transfer edenden Allah 1000 kere razi olsun. Gercek bir dünya yildizi. Her hareketi kalite kokuyor.

Artık kendini buldu Fatih hocada artık nerde oynatması gerektiğini anladı sanırım mükemmel performansı inşallah üstüne koyarak devam eder ...

Eboueyle beraber sağ bekten sadece sabetli orta beklemiyoruz artık :) sağ beke bakış açımızı değiştirdin helal olsun

Vuvuzelam gümüşten,

Ben geldim varoştan,

Afrika çocuğuyum,

Otuz santim doğuştan...

Emanuel Eboue...

z49f.jpg

Muslera, Eboué ve Melo bence Avrupa'nin en önemli külüplerinde oynayabilecek yetenege sahip..

Ujfalusi ve Elmander de iyi tabi ki ama yaslari var onlarin.

Muslera dünyanin en yetenekli kalecilerinden birisi olarak görülüyor, hoca'si da tarih'ten gelmis geçmis en iyi kaleciler arasinda olan Taffarel.

Eboué bir zamanlar dünya'nin en yetenekli sag bek'i olarak görülen bir adam idi.

Melo Brezilya milli takiminda oynayan bir adam idi.. (Simdik de oynar ama sildiler galiba)

Eboué'yi su asamada dünya'da fazla sag bek kesemez.. en fazla 2-3 isim çikar.

nasıl yani???

sağ bekler orta yapabiliyor mu?

[video=youtube;HPftA3CXJwo]https://www.youtube.com/watch?v=HPftA3CXJwo[/video]

Eboueyle beraber sağ bekten sadece sabetli orta beklemiyoruz artık :) sağ beke bakış açımızı değiştirdin helal olsun

İnşallah yetişir TS maçına.

Eboué'ye ismi ilk ortaya atıldığı günden beri inanmıştım. Sağ bekte kendini buldu. Fatih Hoca lütfen oynamasın bu adamın yeriyle artık. Sol Bek hariç defanstaki rotasyonumuz iyi duruma geldi.

Sağ Bek: Eboué, Sabri, Ujfa

Stoper: Ujfa, Semih, Servet, Zan (Zan sürekli maç temposunu kaldıramıyordu. Bu şekilde oynamak onun için de iyi. Kim ne derse desin herhangi 2 tanesini seçin TR ortalamasının üzerinde bir ikili oluyor ki Ujfa-Semih çok iyi!)

Sol Bek: Balta, Çağlar (Çağlar biraz kendini bulabilse. Biraz Balta'yı zorlayabilse ne iyi olur)

384721_10151024433620164_15802420163_22069828_1354190317_n.jpg
l

Dün gece de nefis oynadı, elinden geleni yaptı, keşke daha erken oyundan çıkıp kendisini zorlamasaydı, kendisinin yerine Servet'in gireceğini tahmin edercesine devam etmek istedi bir süre.

Beşiktaş maçında olan olaylarla takımın onu sahiplendiğini gördü ve o da takımı daha da sahiplenmeye başladı. Böyle devam eder umarım :tiphat:

yobo'ya attigi calim efsaneydi. volkana kenetlendi demistik. tebrikler reis adamsin.

LigTV´ye kac senedir bakiyorum,Maratona her hafta sonu bakarim.Ama hic bir zaman bi oyuncunun,hele bi defans oyuncunun 3 kere üst üste Macin adami secildigini görmedim.

Sivasspor,Gencerbirligi,FB

LigTV´ye kac senedir bakiyorum,Maratona her hafta sonu bakarim.Ama hic bir zaman bi oyuncunun,hele bi defans oyuncunun 3 kere üst üste Macin adami secildigini görmedim.

Sivasspor,Gencerbirligi,FB

eboue inşallah trabzon macınada yetişir. ona ihtiyac var. adam dinamo.

Beşiktaşlılar yaptıkları hayvanlıklarla bu adamı bize kazandırdı.

Alıştı iyice şimdi daha iyi olma zamanı.

Bana da Ts maçına yetişir gibime geliyor :D

Geri
Üst Alt